Emirates Academy

Ryhmä Emirates Academyn opiskelijoita
 

Emirates Academy

Emirates Academy on erikoistunut palveluliiketoimintaan sekä matkailu- että hotellipalveluiden osalta. Emirates Academyn tavoitteena on olla yksi maailman johtavimmista alan kouluista. Dubai kaupunkina antaakin tälle tavoitteelle oivalliset puitteet kaupungin ollessa tunnettu vieraanvaraisuudestaan matkailun suurena vetonaulana. Dubai onkin maailman nopeimmin kasvava matkailukohde.

The Emirates Academy

The Emirates Academy myöntää 25 %:n apurahan kaikille KILROYn kautta kandin opintoihin hakeville ja tarjouksen saaville suomalaisille.

Dubai sijoittuu Persianlahdelle ja kaupungissa yhdistyvät mielenkiintoisesti moderni ja urbaani kaupunkielämä sekä upeat hiekkarannat ja kiehtovat aavikot. Emirates Academy sijoittuu aivan Dubain kuuluisimpien hotellien ja nähtävyyksien viereen. Maailman ainut 7-tähden hotelli Burj Al Arab, luksus-resort Madinat Jumeirah, vesipuisto Wild Wadi Park ja monia palkintoja sekä tunnustuksia saanut Jumeirah Beach Hotel sijaitsevat aivan kulman takana.

Miksi Emirates Academy?

Emirates Academyssa, joka on osa Jumeirah Groupia johtaen lukuisia luksus-hotelleja, opiskelijat luovat kontakteja ja verkostoja alan ammattilaisten kanssa ja saavat ensiluokkaista opetusta myös työharjoittelujen kautta. Koulu työskentelee läheisesti alan kansainvälisten hotelliketjujen kanssa pystyen näin ollen tarjoamaan opiskelijoille valmistumisen jälkeen mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä.

Emirates Academy on yhteistyössä alan vanhimman ja arvostetuimman koulun sveitsiläisen Ecole hôtelière de Lausannen kanssa. EHL varmistaa ja valvoo, että kaikki opetustarjonta vastaa alan tiukimpia standardeja. Emirates Academyn on myös akkreditoinut Arabiemiraattien the Ministry of Higher Education and Scientific Research, Iso-Britannian the Institute of Hospitality ja Australian THE-ICE (The International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education). Nämä tunnustukset edesauttavat opiskelijoiden työllistymistä Emirates Academysta valmistuttua.

Arvostettua opetustarjontaa tukevat kansainväliset opettajat, koulun modernit tilat, taiteellinen infrastuktuuri ja vahva yhteistyö alan huippuyritysten kanssa. Emirates Academy onkin todellinen palveluliiketoiminnan keskus.

Fakta

Yliopiston sivut: http://www.emiratesacademy.edu/

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Emirates Academy?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä