Dubai

Opiskelu Dubaissa on mielenkiintoinen kokemus!
 

Opiskelu Dubaissa

Dubai on yksi Arabiemiraattien seitsemästä emiirikunnasta ja sijaitsee Persianlahden eteläisellä rannikolla. Dubain keskeinen talousasema sekä kaupungin huima rakennusvauhti tekevät siitä mielenkiintoisen opiskelukaupungin - lähde sinne, missä tapahtuu!

Miksi opiskella Dubaissa?

Dubai on loistelias, dynaaminen ja monin tavoin vastakohtien ja ristiriitojenkin kaupunki. Kaupunki, joka on onnistunut yhdistämään uuden ja hohdokkaan ikivanhoihin traditioihinsa; kaupunki, joka hyödyntää rohkeasti teknologista kehitystä niin arkkitehtuurissa kuin infrastruktuurissakin. 

Arabiemiraatit on yksi maailman rikkaimmista maista, joka mahtavien öljyvarojensa ja matkailun ansiosta kehittyy hurjaa vauhtia. Dubaissa vietät päivää ostoskeskuksissa, paratiisisaarilla, hiekkarannoilla ja golf-kentillä eikä sinun edes tarvitse poistua kaupungista.

Koe opiskelijaelämä Dubaissa - Hiekkadyynejä ja kaupunkia

Dubai on eräänlainen turismin koelaboratorio, jossa kaikki on mahdollista ja ideat toteutuvat. Jos siis haaveilet urasta matkailualla, Dubai on ehdoton oppimiskeskus ja ponnahduslauta tulevaisuuteesi. Alueen maantieteellinen ja kulttuurinen tuntemus on myös ehdoton valttikortti työnantajien silmissä.

Dubai on myös äänestetty maailman turvallisimmaksi turistikohteeksi, joten se on myös turvallinen paikka asua ja opiskella. Ja kun vielä ilmastokin on varsin houkutteleva Suomen talviin tottuneelle, alkaa Dubai todellakin vaikuttaa varsin hyvältä opiskeluvaihtoehdolta. 

Missä voin opiskella Dubaissa? 

Tällä hetkellä meidän kauttamme voit lähteä toteuttamaan opintounelmiasi yhteen Dubaissa sijaitsevaan yliopistoon:

Tämä arvostettu oppilaitos tarjoaa korkeatasoista ja kilpailukykyistä opetusta kohti kansainvälistä uraa turismin parissa. 

dubai street view

Opiskelijaelämä Dubaissa

Jännittävää, eksoottista ja turvallista. Siinäpä opiskelijaelämä Dubaissa tiivistetysti. Dubai tunnetaan luksushotelleistaan ja muutoinkin ylenpalttisuudesta, mutta kaupungissa on monipuolinen kattaus myös edullisempia hotelleja, baareja ja ravintoloita.  

Opiskelijana sinulla on valittavanasi myös monenlaista aktiviteettia, joilla lisäät elämääsi jännitystä ja väriä: surffausta hiekkadyyneillä, ratsastusta hevosilla ja kameleilla, purjehdusreissuja ja golfausta. Dubaissa on myös hyvät shoppailumahdollisuudet ja valikoimaa löytyy perinteisistä "souks"-keskuksista (tori, basaari) aina maailman suurimpaan ostoskeskukseen asti. Ja kun asut Dubaissa, opit nopeasti, missä teet parhaat löydöt ja osaat välttää turisteille suunnatut ylihintaiset ostospaikat.

Opiskelijaelämä Dubaissa

 

Ota asken kohti ainutlaatuisia kokemuksia – lähde opiskelemaan Dubaihin! 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Dubai?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä