William Angliss Institute

Melbourne skyline

Opiskelu Melbournessa

Australian toiseksi suurin kaupunki Melbourne, jossa asuu 3,8 miljoonaa asukasta, on valittu maailman neljänneksi parhaaksi opiskelijakaupungiksi maailmassa. William Angliss Institute sijaitsee Melbournen keskustassa ja kaupungissa opiskelee yli 50 000 opiskelijaa ympäri maailman. Melbourne on vehreä ja puhdas kaupunki, jossa on turvallista opiskella.

Kaupunki

Melbournen ilmasto on miellyttävä ja kaupungista löytyy paljon kauniita puistoja ja katuja. Melbournen asukkaat rakastavat hyvää ruokaa, ja yli 3 000 ravintolan kaupungilla onkin hyvät edellytykset tarjota asukkailleen ensiluokkaisia ruoka- ja juomaelämyksiä. Muoti, musiikki, urheilu ja yöelämä ovat tehneet tästä kaupungista kuuluisan kauniiden rantojen ja puistojen lisäksi. Melbournen läheisyydestä löytyy paljon kauniita rantoja ja luonnonpuistoja.

Asuminen

William Angliss Institutelta ei löydy omaa asuntolaa, mutta koulu auttaa opiskelijoita asunnon etsinnässä. Moni suomalainen opiskelija päätyykin vuokraamaan asunnon yksityisiltä vuokramarkkinoilta.

Liikenne

Melbournessa on toimiva joukkoliikenne raitiovaunuineen ja busseineen.

Ilmasto

Melbournessa on neljä vuodenaikaa. Ilmasto on lauhkea meri-ilmasto ja sääolosuhteet voivat vaihtua nopeasti. Keskilämpötilat kesällä ovat 25 asteen tietämissä ja talvella alimmillaan 13 asteessa.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja William Angliss Institute?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä