University of Western Australia

Opinnot University of Western Australiassa - KILROY

Opinnot University of Western Australiassa

UWA:ssa on 9 tiedekuntaa, joiden koulutusohjelmatarjonnasta löydät varmasti sen oman alasi. Kansainvälisille opiskelijoille on tarjolla sekä kandi- että maisteritason koulutusta.

University of Western Australian kansainvälisillä listauksilla arvostetuimmat opintoalat ovat psykologia, kasvatustieteet ja geo- ja meritiede. Niin ikään englanti, historia, kielitiede, insinööritieteet, biologia, oikeustiede ja rahoitusala ovat sekä erityisen arvostettuja että suosittuja aloja.

Mitä University of Western Australiassa voi opiskella?

Ulkomaalaisena opiskelijana voit hakea opiskelijaksi suorittamaan osaa suomalaisesta tutkinnostasi – joko kandidaatti tai maisteri – tai vaihtoehtoisesti voit suorittaa koko tutkinnon alusta loppuun UWA:ssa. Vaihtoehtojasi ovat siis

  • kandidaatin tutkinto
  • maisterin tutkinto
  • lukukauden tai kaksi kestävät vaihto-opinnot.

Tarkemmat koulutusohjelma- ja kurssikuvaukset löydät UWA:n omilta sivuilta. Jos et löydä etsimääsi tai tarvitset apuja kurssien tai koulutusohjelmien vastaavuuksien tulkinnassa, ota yhteyttä opintoneuvojiimme. Opintoneuvojamme auttavat sinua päätöksenteossa ja sen sopivan vaihtoehdon valinnassa. Saat samalla ohjeet itse hakuun ja kaikkiin käytännön asioihin. 

Milloin lukuvuosi alkaa?

University of Western Australiassa lukuvuosi on jaettu kahteen lukukauteen. Vuoden aloittava lukukausi alkaa helmikuussa ja toinen lukukausi starttaa heinäkuussa. Jos päädyt pohdinnoissasi UWA:han, suosittelemme, että aloitat haun mahdollisimman nopeasti. 

Opintovalikoima University of Western Australiassa 

Selaa alta koulutusohjelmien ja opintoalojen valikoimaa:

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Western Australia?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä