University of Western Australia

Opiskelijamajoitus University of Western Australiassa - KILROY

Opiskelijamajoitus University of Western Australiassa

University if Western Australian pääkampus sijaitsee Crawlevin lähiössä, Perthin liike-elämän keskustan vieressä, vain n. 10 minuutin bussimatkan päässä Perthin keskustasta ja parikymmentä minuuttia rannikolta. Tuen ja aktiviteettien lisäksi UWA:lla on myös opiskelija-asuntoja kampuksella.

Opiskelija-asunnot University of Western Australiassa

UWA:n kampusasunnot sijaitsevat aivan yliopiston vieressä. Kampuksella asuminen helpottaa erityisesti ensimmäisten lukukausien aikana, jolloin kaikki uutta ja totuttelet niin vieraalla kielellä opiskeluun, uuteen kulttuuriympäristöön, uusiin ihmisiin ja yliopisto-opiskeluun. Asunto lähellä luentosaleja ja yliopiston tarjoamia opiskelijapalveluita helpottaa elämääsi huomattavasti. 

Jos haluat asua kampuksen ulkopuolella, ei sekään ole ongelma. Perthistä on jokseenkin helppo löytää asunto myös yksityisiltä markkinoilta, varsinkin jos olet jakamassa asuntoa uusien opiskelijakavereidesi kanssa. Asunto yksityisiltä markkinoilta on joissakin tapauksissa jopa edullisempi kuin kampuksen opiskelija-asunnot.

University of Western Australian kampus

Crawley on UWA:n pääkampus. Kampusnäkymää hallitsevat komeat kalkkikivi rakennukset ja laajat viheralueet. Suuret puut antavat sopivasti suojaa ja varjoa kuumina päivinä, ja yliopistolla on "lukusali" myös ulkona niitä hetkiä varten, kun kirjasto tuntuu liian viileältä opiskelupaikalta. Kirjaston lisäksi yliopiston opintoa tukeviin palveluihin tietokonehuoneita ja kirjakauppoja.

Muuta elämää kampuksella helpottavat mm. kaupat, ravintolat ja erilaiset liikunta- ja viihdekeskukset. Kampuksella toimii myös lukusia opiskelijoiden ylläpitämiä kerhoja ja klubeja, joiden puitteissa voit harrastaa jotakuinkin mitä tahansa. Kampus saa toistuvasti kiitosta ja erinomaisia arvosteluita opiskelijoilta, mikä kertoo sen monipuolisesta toimivuudesta: kampus on moderni, turvallinen, viihtyisä ja kaikin puolin toimiva.

UWA:n kaksi pienempää kampusta ovat Claremont ja Albany. Claremont sijaitsee alle kolmen kilometrin päässä Crawleystä, kun taas Albany-kampukselle on 3,5 tunnin ajomatka.

Liikkuminen yliopistolta kaupunkiin

Crawleystä on ainoastaan 10 minuutin bussimatka Perthin keskustaan ja toiset 10 rannikolle. Kapungissa liikkuminen bussilla on helppoa. Jos asut lähellä kampusta polkupyörä on kätevin tapa liikkua paikasta toiseen. Pyörä ja bussi ovat siitäkin hyviä vaihtoehtoja, että Perthin (ja yleisestikin Länsi-Australian) pitkien välimatkojen takia moni opiskelija liikkuu omalla autolla, mikä tarkoittaa että vapaat parkkipaikat ovat harvinaisuuksia kampuksella.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Western Australia?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä