University of Western Australia

Hakeminen University of Western Australiaan - KILROY

Hakeminen University of Western Australiaan

University of Western Australiassa on käytössä ns. jatkuvan haun järjestelmä. Voit siis hakea opiskelijaksi missä vaiheessa vuotta tahansa. Suosittelemme kuitenkin, että aloitat haun heti, kun olet tehnyt päätöksen, sillä käytännön asioiden järjestämiseenkin tulee jättää aikaa.

Vaikka voit hakea missä vaiheessa vuotta tahansa, muista että sinun tulee ehtiä hankkia opiskelijaviisumi ja vaikka itse yliopistoon voi hakea milloin vain, voi opiskelija-asuntojen hakuun olla aikaraja.

Lentoliput ovat edullisempia, kun olet liikkeellä ajoissa ja ylipäätänsä lähteminen rauhassa on tavallisesti se kiirettä parempi tapa. Mutta jos äkkilähtö ei ole onglema, ole ihmeessä yhteydessä opintoneuvojiimme ja kysy mahdollisuuksistasi, elettiinpä sitten mitä kuukautta tahansa!

Sisäänpääsyvaatimukset

Opiskelijavalinnan kriteerit vaihtelevat opintoaloittain. Tarkat koulutusohjelmakohtaiset vaatimukset saat aina opintoneuvojiltamme.

Kaikilta opiskelijoilta vaaditaan hyvää englannin kielen osaamista, jotta kaikki pystyvät osallistumaan aktiivisesti opetukseen. Kanditason opintoihin ja vaihto-opintoihin haettaessa englanninkielen taidon tason voi osoittaa lukion englanninkielen arvosanalla 8/M tai standardoiduilla kielitesteillä, TOEFL- tai IELTS-testillä. 

Maisteritason opiskelijoita vaaditaan tavallisesti erillinen kielitesti.

TOEFL (International) 

  • IBT - vähimmäispisteraja 90 (kirjallisen osion vähimmäispistemäärä 22, muista osioista alin hyväksyttävä raja on 20)
  • PBT - vähimmäispisteraja 570 (TWE vähintään 4,5)
  • CBT - vähimmäispisteraja 230 (TWE vähintään 4,5)

IELTS (Academic) 

  • Alin hyväksyttävä arvosana 6,5 (jokaisesta osiosta on saatava vähintään 6,0) 

Huomaathan, että kielivaatimukset saattavat vaihdella opintoaloittain ja toisinaan jopa vuodesta toiseen, joten ennen kuin ilmoittaudut maksullisiin kielitesteihin, tarkista aina opintoneuvojiltamme, tarvitsetko niitä.

Stipendit

University of Western Australia tarjoaa kansainvälisille opiskelijoilleen taloudellista tukea stipendien muodossa. Tarkemmat tiedot, kuinka hakea stipendejä ja mitä muita vaihtoehtoja sinulla opintojen rahoittamiseksi saat tietenkin opintoneuvojiltamme.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Western Australia?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä