University of Western Australia

Opiskelu University of Western Australiassa - Historialliset rakennukset tekevät kampuksesta vaikuttavan
 

Opiskelu University of Western Australiassa

University of Western Australia (UWA) on yksi Australian vanhimmista ja arvovaltaisimmista yliopistoista. Tämä Perthissä sijaitseva yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen laajan valikoiman koulutusohjelmia eri opintoaloilta, ja sitä pidetään yhtenä Australian johtavana tutkimustyötä tekevänä yliopistona. Historian ja korkeatasoisen koulutuksen lisäksi, UWA on tunnettu kauniista kampuksestaan.

Lue tältä sivulta yleistä tietoa University of Western Australiassa opiskelusta ja siirrt sitten alasivujen yksityiskohtiin: opintovaihtoehdot, opiskelijaelämä, kampus ja opiskelijamajoitus sekä haku

7 hyvää syytä opiskella University of Western Australiassa

  1. UWA on tunnettu korkeasta tasostaan. Korkea opetuksen taso ja erinomaiset tutkimustyön puitteet houkuttelevat lahjakkaita opiskelijoita ja luennoitsijoita ympäri maailman.
  2. Vaikka yliopisto on suuri, ovat opetusryhmät silti varsin pieniä. Yliopistolla panostetaan opiskelijoiden yksilölliseen tukemiseen. 
  3. UWA:ssa opiskeluun sisältyy myös käytännön harjoitteluja luetosaleissa oppimisen lisäksi.
  4. Kaikki UWA:n tiedekunnat tekevät tiivistä yhteistyötä oman alansa teollisuuden ja yritysmaailman kanssa, mikä tekee koulutuksesta ajantasaista ja käytännöllistä. 
  5. Viihtyisä kampus, puistoalueet ja nurmilla käskentelevät riikinkukot tekevät ilmapiiristä rennon ja rauhallisen. Aktiivinen opiskelijakeskus puolestaan auttaa kaikissa mahdollisissa käytännön asioissa, joten saat aina apua ja neuvoja, kun tarvitset niitä. 
  6. Lukuisat opiskelijoiden itsensä ylläpitämät klubit ja kerhot ovat täydellinen tapa tutustua uusiin ihmisiin ja testasta uusia harrastuksia. 
  7. UWA on ylpeä urheilutraditioistaan, ja tämä näkyy myös yliopiston opiskelijoilleen tarjoamissa puitteissa harrastaa ja treenata.

University of Western Australian arvostus

UWA on arvostetun Group of Eight -yliopistoyhteisön jäsen. Yliopiston viimeisin maailmanlaajuinen ranking-sijoitus on QS World University Ranking -listalta, jolla UWA nousi maailman 100 parhaimman yliopiston joukkoon (96. sija vuonna 2018). UWA on niin ikään saanut erityistä kiitosta nimenomaan kandidaattiohjelmistaan.

Mitä University of Western Australiassa voi opiskella?

University of Western Australian vaikuttavan historian ja läntisen Australian hulppeiden maisemien lisäksi, yliopistoelämä UWA:ssa mahdollistaa tietenkin maailman huippuluokan koulutuksen.

Opintoaloja on vaikka kuinka, ja ulkomaalaisille opiskelijoille suunnattu koulutusohjelmien ja kurssien valikoima on kattava. Voit lähteä UWA:han opiskelijaksi olitpa sitten jo kirjoilla korkeakoulussa Suomessa tai jos olet vasta suunnittelemassa opintojen aloittamista. Vaihtoehtojasi ovat:

  • kandidaatin tutkinto
  • maisterin tutkinto
  • lukukausi tai kaksi vaihto-opintoja

Jos kaipaat lisäinfoa eri opintokokonaisuuksista yleisellä tasolla, lue ihmeessä tiivis katsaus, mitä kandidaatin tutkinto, maisterin tutkinto ja vaihto-opinnot oikeastaan tarkoittavatkaan. 

Mitä opiskelu University of Western Australiassa maksaa?

Opiskelujen hintalappu UWA:ssa vaihtelee sen mukaan, oletko opiskelemassa koko tutkintoa vai suorittamassa vaihto-opintoja. Lukukausimaksuihin vaikuttaa myös opintoalasi. Tarkat tiedot lukukausimaksuista saat aina opintoneuvojiltamme. Suuntaa antavia hintatietoja Australiassa opiskelusta, voit selata täältä.

Yliopiston määrittelemien hintojen lisäksi, Australiassa opiskelujen hintaan vaikuttaa tietenkin asumisen kustannukset ja kaikki se muu eläminen, harrastaminen ja matkustaminen, johon käyttäisit rahaa asuinpaikastasi riippumatta. Opintoneuvojamme auttavat myös tässä muun elämän budjetoinnissa: saat tietoa Perthin hintatasosta, opiskelijaviisumin sallimista työskentelymahdollisuuksista ja muusta olennaisesta.

Tiesithän, että opintoneuvontamme on ilmaista, ja maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, et meille, joten itse opintojesi hinta on aina sama riippumatta siitä haetko meidän kautta vai muita väyliä pitkin.

Jos päädyt hakemaan kauttamme perimme 50€ käsittelykulun, joka maksaa itsensä varsin nopeasti takaisin: suurin osa yliopistoista hyväksyy meidän tekemät todistuksien käännökset ja oikeiksi todistamiset, joten säästyt vierailuilta maistraattiin sekä notaarien ja kääntäjien veloittamilta maksuilta.  

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Western Australia?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä