University of the Sunshine Coast

Majoitus University of the Sunshine Coastissa

Opiskelijamajoitus University of the Sunshine Coastissa

Kuinka järjestää asumiskuviot toisella puolella maapalloa? Minkälaisia vaihtoehtoja on olemassa? Minkälaisessa ympäristössä opiskelu University of the Sunshine Coastilla loppujen lopuksi tapahtuu? Kaikissa näissä kysymyksissä sinua auttaa opintoneuvojamme, mutta alkuun pääset jo yksinkertaisesti lukemalla tämän sivun.

University of the Sunshine Coastilla on 3 kampusta, joista isoin on ns. pääkampus Sippy Downs. Valtaosa koulutusohjelmista on keskitetty tänne. Kampus sijaitsee keskeisellä paikalla Sunshine Coastilla, n. 15 minuutin automatkan päässä Mooloolabasta. Muut 2 kampusta sijaitsevat Brisbanessa ja Melbournessa.

Kaikilla kampuksilla voi aistia leppoisan tunnelman ja opiskelijana huomaat nopeasti, kuinka opettajat kuin koko muukin henkilökunta huolehtivat aktiivisesti yliopiston ilmapiiristä, jotta se olisi mahdollisimman kannustava ja tukisi opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa. Ilmapiirin lisäki tämä näkyy myös fyysisissä puitteissa, jotka pidetään ajantasaisina.    

Opiskelijamajoitus USC:ssä

Aivan Sippy Downsin kupeessa sijaitsee 3 yksityisomisteista opiskelija-asuntolaa: UniCentral, Varsity Apartments ja The Village. Kaikki 3 vaihtoehtoa ovat yhteydessä yliopistokampukseen kävelyteillä, joita pitkin taitat matkan jalkaisin luontosaleille n. 3 minuutissa. Niin ikään julkisen liikenteen pysäkit ja esim. ostoskeskus ovat helppojen yhteyksien päässä.

University of the Sunshine Coast -kampus
Sippy Downs kampusta reunustaa suojelualue, mikä tarkoittaa mm. sitä, että kengurut virailevat usein kampuksen pihamaastossa.

Bribanen SouthBank-kampuksen opiskelijat majoittuvat tavallisimmin kimppakämpissä, joita tarjoavat niin ikään ykistyiset opiskelijamajoituksen palveluntarjoajat. Lähimpänä kampusta ovat Urbanest South Bank ja Southbank Campus Student Apartments.

Voit toki myös vuokrata oman kämpän, jolloin etsinnät kannattaa aloittaa erilaisten vuokravälitysfirmojen kautta, esim. Domain ja Realestate.com.au. Kämppiksiä voit puolestaan etsiä esim. seuraavien nettisivustojen avulla: The padEasy roommate ja Brisbane Student Housing.

Kotimajoitus

University of the Sunshine Coast tekee yhteistyötä paikallisen toimijan, Australian Homestay Network, kanssa, mikä mahdollistaa opiskelijoiden majoittumisen opiskelija-asuntojen sijaan paikallisissa perheissä. Tämä saattaa olla sopiva vaihtoehto, jos haluat tutustua lähemmin, kuinka australialaiset elävät arkeaan. Tästä ja kaikista muistakin majoitusvaihtoehdoista saat lisäinfoa opintoneuvojiltamme.

Esteettömät vaihtoehdot

Opiskelijoille, joilla on liikuntarajoitteita tai erityistä huomiota vaativia sairaus, on oma neuvonantaja, Disability Adviser, kampuksella, joka auttaa tarvittaessa.  

Kampuksen palvelut

Yliopistokampuksen ensisijainen tarkoitus on luonnollisesti luoda otolliset puitteet opiskelulle, kerätä kaikki tarpeellinen yhteen paikkaan. USC:n Sippy Downs -kampuksella on panostettu opiskelupuitteiden lisäksi myös opiskelijoiden hyvinvointiin ja vapaa-aikaan. Kampuksella on mm.

  • modernit opetus- ja itseopiskelutilat
  • palkintojakin tasokkuudestaan saanut kirjasto 
  • useita kahviloita ja ravintoloita 
  • kirjakauppa
  • iso uima-allas
  • erilaisia urheilu- ja liikuntatiloja 
  • nykytaiteeseen keskittyvä taidegalleria 
  • erilaisia tapahtumia sekä tiloja, joita opiskelijat voivat vuokrata omien tapahtumien järjestämiseen. 

Kampus - University of the Sunshine Coast
USC:ssa on loistavat puitteet treenata ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista.

Liikkuminen 

Sunshine Coastin julkisen bussiliikenteen verkoston avulla liikut kätevästi kampuksen (Sippy Downs) ja kaupungin väliä. Kampuksella ja kaupungissa on panostettu myös mahdollisuuksiin liikkua jalkaisin ja pyörällä: Kampukselta on hyvät kevyen liikenteen väylät esim. Buderimiin (Sunshine Coastin "keskus") ja Mooloolabaan. Kampuksen päässä on jopa suihkut varta vasten pyöräilijöitä varten, joten vaikka asuisitkin hieman kauempana pääset kampukselle kätevästi pyörällä ja vieläpä suihkun raikkaana luennoille. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of the Sunshine Coast?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä