University of the Sunshine Coast

Hakeminen University of the Sunshine Coastiin

Hakeminen University of the Sunshine Coastiin

University of the Sunshine Coastilla on käytössä ns. jatkuva haku. Voit siis hakea milloin vain vuoden aikana. Vaikka yliopistolla ei ole tarkkoja takarajapäivämääriä, suosittelemme hakemaan hyvissä ajoin, jotta ehdit järjestämään sisäänpääsyn lisäksi kaikkia käytännön asiat kuten viisumin, matkajärjestelyt ja asumisen paikan päällä.

Toimimme University of the Sunshine Coastin virallisena edustaja Suomessa, mikä tarkoittaa, että meillä on suora ja nopea yhteys yliopistolle. Tämä puolestaan tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että meiltä saamasi tieto on aina ajantasaista. Saamme myös tarvittaessa vastauksia kinkkisiinkin kysymyksiin, jos jotakin sellaista tulee vastaan.

Pääsyvaatimukset University of the Sunshine Coastiin

Tarkat sisäänpääsykriteerit vaihtelevat sen mukaan, mihin ohjelmaan olet hakemassa: kandi- vai maisteritason ohjelmaan ja mitä alaa. Yleisellä tasolla opiskelijoilta vaaditaan vähintäänkin hyviä arvosanoja. Sisäänpääsyä arvioitaessa tarkastelussa ovat aiemmat ja nykyiset opintosi. 

Ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat tarkemmat tiedot juuri siitä itseäsi kiinnostavan alan pääsyvaatimuksista. Opintoneuvojamme voivat samalla arvioida aiempaa opintomenestymistäsi suhteessa USC:n vaatimuksiin. 

Kielivaatimukset?

Joihinkin opiskeluohjelmiin vaaditaan todistukseksi englannin tasosta TOEFL- tai IELTS-testi, osaan taas riittää hyvä arvosana esim. lukion päättötodistuksessa. Kielivaatimukset vaihtelevat kuitenkin opintoalasta riippuen, kriteerit myös vaihtelevat hieman vuodesta toiseen. Ajantasaisen tiedon saat aina opintoneuvojiltamme.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of the Sunshine Coast?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä