University of the Sunshine Coast

Opiskelu University of the Sunshine Coastissa on antoisaa ja motivoivaa
 

Opiskelu University of the Sunshine Coastissa

University of the Sunshine Coast on moderni ja suhteellisen pieni yliopisto, Australian Sunshine Coastilla n. 90 kilometrin päässä Brisbanesta. Pienet luokkakoot ja motivoituneet, kiitosta monelta taholta saaneet opettajat takaavat korkeatasoisen koulutuksen. Opiskelu Australiassa on jo itsessään huikea mahdollisuus paistatella auringossa ja kouluttautua kannustavassa ympäristössä - sinun pitää vain päättää, mitä haluat opiskella!

Lue perustiedot University of the Sunshine Coastilla (USC) opiskelusta tästä alta ja selaa sitten lisäinfoa alasivuilta: koulutusohjelmat, majoitus ja kampus, opiskelijaelämä, hakeminen ja opiskeliakokemus.

6 hyvää syytä opiskella University of the Sunshine Coastissa

 1. USC tarjoaa ympäristön, jossa kannustetaan opiskelijoita saavuttamaan potentiaalinsa.
 2. Yliopiston henkilökunta on omistautnut opiskelijoille. Opettajat ja muu henkilökunta pyrkii tukemaan opiskelijoita heidän pyrkimyksissään ja kannustaa opiskelijoita itsenäisiksi ajattelijoiksi.  
 3. USC on yliopisto, jossa avoimuus ja ystävällisyys ovat kauniiden sanojen lisäksi todellisuutta.
 4. Rento ilmapiiri ja täydellinen ilmasto saavat sinut tuntemaan aivan kuin olisit jatkuvalla kesälomalla opiskeluista huolimatta.
 5. USC:ssa opiskelet ja elät todella kansainvälisessä porukassa.
 6. Yliopiston keskeinen sijainti mahdollistaa monenlaiset reissut lukukausien välissä ja vaikka viikonloppuisinkin: Brisbane, Fraser Island, Gold Coast, Whitsundays Islands, Ayers Rock ja Darwin.

Mitä University of the Sunshine Coastissa voi opiskella?

Opit täydelliseen rusketukseen, australialaisiin sanontoihin, grilliruokavalioon ja tietenkin surffaukseen kuuluvat pakettiin, kun lähdet opiskelijaksi Australiaan. Näiden lisäksi voit opiskella yliopistolla 

 • kandidaatin tutkinnon
 • maisterin tutkinnon 
 • lukukauden tai kaksi osana suomalaista tutkintoasi
 • englannin kielen erityisohjelmassa.

Kurkkaa hieman tarkemmin, mitä opintoaloja Sunshine Coastin koulutusohjelmatarjottimelta löytyy. Jos tutkintojen nimikkeet tuntuvat vielä vierailta, lue mitä kandi- ja maisteriopinnoilla oikein tarkoitetaan, ja ketä vaihto-opintojen mahdollisuudet koskevat. 

Opiskelu University of the Sunshine Coastissa
Kengurut viihtyvät myös yliopiston pihamaalla.

USC: akateeminen ranking-menestys

Vuonna 2016 University of the Sunshine Coast rankattiin parhaimman 20 prosentin joukkoon viidessa eri tarkastelukatergoriassa, Hobsonsin Good Universities Guidessa. USC sai täydet viisi tähteä seuraavissa kategorioissa:

 • opetuksen laatu (teaching quality)
 • kokonaisvaltainen koulutuksen taso (overall quality of educational experience)
 • oppimateriaalit ja muut reusrssit (learning resources)
 • opiskelijoiden tukeminen (student support)
 • opiskelijoiden tietojen ja taitojen kehittyminen (skills and development)

Mitä maksaa University of the Sunshine Coastilla opiskelu?

Opiskelun hintaan vaikuttaa valitsemasi opintoala sekä koulutusohjelma. Tietenkin opintoajan elämiseen kuluu rahaa muutoinkin: asuminen, liikkuminen, ruoka jne. Lue lisää opintojen rahoituskuvioista ja katso esimerkkihintoja kandi-, maisteri- ja vaihto-opiskeluista eri yliopistoissa.

Tarkat, tiettyä koulutusohjelmaa koskevat hintatiedot saat opintoneuvojiltamme. HUOM. Yliopiston perimät lukukausimaksut ovat aina samat, haitpa sitten meidän kautta ja avustuksella tai itsenäisesti muita väyliä pitkin.

Kuinka KILROY voi auttaa?

Tiesithän, että opintoneuvontamme on ilmaista, joten sinä voit vain voittaa: saat infoa tärkeistä päivämääristä, apurahoista ja käytännön asioista, saat apua sopivan koulutusohjeman valinnassa ja tarkistamme vielä hakemuksesi.  

Näille sivuille on koottu yleisen tason tietoa University of the Sunshine Coastista. Jos kaipaat taustatyöhösi lisää yksityiskohtia ja haluat tietoa esim. yksittäisistä kursseista, selaa yliopiston omia sivuja. Kun olet tehnyt alustavia päätöksiä ja toiveesi ja tavoitteesi ovat hahmottuneet, ota ihmeessä yhteyttä meihin, niin viedään asioita yhdessä eteenpäin. Voit tietenkin aina olla meihin päin yhteydessä myös, jos et esim. löydä etsimääsi tietoa yliopiston sivuilta. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of the Sunshine Coast?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä