University of Technology Sydney

Opinnot University of Technology Sydneyssä

Opinnot University of Technology Sydneyssä

University of Technology Sydneyn koulutusohjelmat tarjovat opiskelijoille haasteita ja hyvän pohjan tulevaisuuteen. Lähde toteuttamaan opintohaaveitasi ja ota suunnaksi Sydney!

Mitä University of Technology Sydneyssä voi opiskella?

University of Technology Sydneyn koulutusohjelmien tarjonnasta löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon. Suosituimpia aloja ovat insinööritieteiden ja tietotekniikan lisäksi kauppatieteet, viestintä, muotoilu, luonnontieteet sekä terveydenhoitoala. Voit lähteä Sydneyhin opiskelemaan joko tutkinto- tai vaihto-opiskelijaksi: haasta itsesi maailmalle joko lukukaudeksi tai useammaksi vuodeksi.

Suorita UTS:ssä joko

  • kandidaatin tutkinto
  • maisterin tutkinto
  • lukukausi tai kaksi vaihto-opintoja. 

Olemme University of Technology Sydneyn virallinen edustaja Suomessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sinulle hakijana, että saat meidän kautta helposti ja luotettavasti kaikki kaipaamasi vastaukset ja ohjeet. Joten kun olet löytänyt itsellesi sopivan koulutusohjelman tai vaikkapa pari, ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat neuvot ja tukea siirtyä ulkomaan opintojen suunnitelmissasi eteenpäin.

Milloin lukukausi alkaa University of Technology Sydneyssä?

Australiassa lukukaudet jaksottuvat vuosikalenterissa hieman eri tavoin kuin Euroopassa. University of Technology Sydneyssä lukuvuosi alkaa helmikuussa ja vuoden toinen lukukausi starttaa puolestaan heinäkuussa.

UTS:llä ei ole yhtä yhtenäistä hakupäivämäärää, mutta suosittelemme, että aloitat haun heti, kun olet tehnyt päätöksen haastaa itsesi australialaiseen opiskelijaelämään. Lue tarkemmin hausta ja kysy loput kysymykset opintoneuvojiltamme.

Opintoalat University of Technology Sydneyssä

Katso alta, mitä aloja milläkin koulutustasolla voit opiskella UTS:ssä:

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Technology Sydney?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä