University of Technology Sydney

Opiskelijamajoitus University of Technology Sydney

Opiskelijamajoitus University of Technology Sydneyssä

Luonnollisesti asuminen on keskeinen järjestelykysymys uudelle paikkakunnalle, saatika sitten uuteen maahan, muuttaessa. University of Technology Sydney tarjoaa erityistä apua kansainvälisille opiskelijoille, joten älä turhaan huoli asumisasioita.

Yliopistokampus on opiskelijaelämän keskiössä ja UTS:n kampus tarjoaa opiskelijoille itse koulutustarjonnan ja erilaisten tukipalveluiden lisäksi myös pitkän listan aktiviteettivaihtoehtoja. Joten, jos Australia ja Sydney houkuttelee, jatka ihmeessä lukemista opiskelijamajoituksesta ja kampuselämästä.

Opiskelija-asunnot Sydneyssä

University of Technology Sydneyllä on oma asuntopalvelu, joka takaa kaikille vaihto-opiskelijoille asuinpaikan, ja auttaa tarvittaessa opiskelija-asunnon etsinnässä myös yksityisiltä markkinoilta. Asuntopalvelusta saa apua ja tukea toki myös tutkinto-opiskelijat. Erityisesti Bondi Junction -alue on suosittu opiskelijoiden keskuudessa ja tarjoaa paljon valinnanvaraa nimenomaan opiskelijoille.

Useimmiten opiskelija-asunnoissa Sydneyssä on oma makuuhuone kullekin opiskelijalle ja jaettu keittiö ja kylpyhuone. Varaudu olemaan aktiivinen asunnon etsinnässä, mutta älä huolehdi turhia: saat apua ja tukea niin yliopistolta kuin muilta opiskelijoiltakin.

Opiskelijamajoitus University of Technology Sydney - KILROY

University of Technology Sydneyn kampus

UTS:n kaupunkikampus on kirjaimellisesti kaupungin keskustassa: 5 minuutin päässä Sydneyn keskeisimmästä julkisen liikenteen solmukohdasta, keskusasemasta, sijaitsee moderni ja eläväinen kampusalue. UTS:n kampus on sekä paikka opiskelulle mutta myös sosialisoinnille, harrastamiselle ja vapaa-ajanvietolle. Luentosalien lisäksi alueelta löytyy myös kahviloita, ravintoloita ja baareja. Kampuksen palveluihin kuuluu myös kuntosali ja lukuisia kauppoja. 

Kampuselämä University of Technology Sydney

UTS:n kampuksella toimii myös lukuisia kerhoja ja erilaisia yhteisöjä, joihin kuka vain voi liittyä. Aloita siis uusi harrastus tai elvytä vanhoja mielenkiinnon kohteitasi osallistumalla aktiivisesti kerhotoimintaan. Kepeän harrastamisen lisäksi opiskelijapalveluihin kuuluu myös erilaisia tukipalveluita, joita ovat mm. englannin kielituki sekä urapalvelut, terveydenhuolto ja neuvontapalvelut. 

Toisin sanoen kampuksella on kaikki, mitä tarvitset tehokkaaseen opiskeluun ja mielekkääseen vapaa-ajan viettoon. 

Liikkuminen yliopistokampuksella ja kaupungilla

Koska University of Technology Sydneyn kampus sijaitsee aivan Sydneyn keskustassa olet heti kaupungin julkisen liikenteen piirissä. Jotakuinkin kaikki tarvitsemasi on kävelymatkan päässä, mutta Sydneyssä on erittäin toimiva julkisen liikenteen verkosto, joten liikut kätevästi yhtä lailla eri kaupunginosien välillä kuin kaupungin ulkopuolellekin. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Technology Sydney?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä