University of Technology Sydney

Hakeminen University of Technology Sydneyhin

Hakeminen University of Technology Sydneyhin

University of Technology Sydneyssä on käytössä jatkuvan haun järjestelmä, eli voit hakea opiskelijaksi jotakuinkin milloin tahansa. Ole kuitenkin liikkeellä ajoissa, jotta ehdit hoitaa itse haun lisäksi kaikki käytännön asiat kuntoon.

Tällä sivulla on esitetty lyhyesti hakuun liittyviä asioita. Yksityiskohtaisia, opintoala- ja koulutuohjlemakohtaisia, tietoja saat ottamalla yhteyttä opintoneuvojiimme. Saat meiltä apuja myös itse hakuprosessiin ja vastauksia esim. viisumiasioihin ja opintojen ohessa työskentelyyn saat luonnollisesti opintoneuvojiltamme. 

Pääsyvaatimukset

Pääsyvaatimukset saattavat vaihdella hieman opintoalan ja koulutusohjelman mukaan, mutta pääasiassa University of Technology Sydneyn pääsyvaatimuksena on hyvät arvosanat aiemmista opinnoista. Sinua arvioidaan sekä aiemman että nykyisen opintomenestyksesi perusteella.

Kielivaatimukset

Jotta voit opiskella tehokkaasti ja osallistua aktiivisesti opintoihisi liittyviin keskusteluihin, sinun tulee pystyä kommunikoimaan englanniksi. Yleensä suomalaisilla opiskelijoilla ei ole ongelmia täyttää ulkomaalaisten yliopistojen englanninkielen vaatimuksia, mutta pääsykriteereissä saattaa toki olla eroja eri opintoalojen kohdalla. 

University of Technology Sydney vaatii opiskelijoilta pääsääntöisesti tiettyjä TOEFL- tai IELTS-testien pisterajoja. Joissakin tapauksissa kuitenkin todistukseksi kielitaidosta riittää hyvä arvosana lukion päättötodistuksessa tai ylioppilaskirjoituksista. Kysy vaadittavista todistuksista opintoneuvojiltamme, ennen kuin ilmottaudut maksullisiin testeihin. 

Jos sinun tulee todistaa kielitaitosi standardisoiduilla testeillä, rajat ovat seuraavat:

  • TOEFL - Minimipistemäärä 80* (erikseen määritelty 21 pisteen minimipisteraja kirjoitusosiolle) 
  • IELTS - Minimipistemäärä 6,5 (kuitenkin niin, että jokaisesta erillisestä osiosta on saatava minimissään 6,0)

*Osaan koulutusohjelmista vaaditaan korkeampia pisteitä. Kaikki testitulokset ovat voimassa 2 vuotta niiden suorittamisesta. 

Milloin minun tulisi hakea University of Technology Sydneyhin?

Yliopistolla on viralliset viimeiset mahdolliset hakupäivämäärät, mutta usein niissä on joustovaraa. Kannattaa kuitenkin olla liikkeellä ajoissa, jotta vältyt turhalta stressiltä ja ehdit rauhassa hoitaa kaikki käytännön järjestelyt kuntoon. 

Lukukausi 1 (alkaa helmikussa): Hae viimeistään edeltävän vuoden joulukuussa, 15.12. 
Lukukausi 2 (alkaa heinäkuussa): Hae viimeistään huhtikuun lopussa.

Huomaathan, että yliopisto saattaa pidentää hakuaikoja tapauskohtaisesti, joten jos kiinnostut yliopistosta, kannattaa aina kysyä opintoneuvojiltamme, onko haluamaasi koulutusohjelmaan vielä mahdollisuus hakea.  

Stipendit

University of Technology Sydney tarjoaa opiskelijoilleen taloudellista apua stipendien muodossa. Lue lisää stipdendivaihtoehdoista ulkomaisissa yliopistoissa. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Technology Sydney?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä