University of Technology Sydney

University of Technology Sydney
 

Opiskelu University of Technology Sydneyssä

Kiinnostaako opiskelu Australian suurimmassa kaupungissa Sydneyssä? University of Technology Sydney (UTS) on nimensä mukaisesti keskittynyt teknillisten alojen koulutusohjelmiin, ja sen opetusmetodeissa korostuu käytännössä oppiminen. UTS korostaa soveltavaa innovatiivista tieteen tekemistä, mikä näkyy myös opetuksessa. Yliopisto on suhteellisen nuori, mutta siitä huolimatta se on jo noteerattu erilaisissa kansainvälisissä vertailuissa. Eikä keskeinen sijainti Sydneyssä sekään tee hallaa UTS:n houkuttelevuudelle!

Lue tältä sivulta opiskelusta University of Technology Sydneyssä yleisellä tasolla ja hanki lisäinfoa alasivuilta: koulutusohjelmat, opiskelijaelämä, opiskelijamajoitus ja hakuprosessi. Kurkkaa myös opiskelijatarina-sivulta opiskelijoiden omakohtaisia kokemuksia UTS:stä.

7 hyvää syytä opiskella University of Technology Sydneyssä

 1. Sijainti, sijainti, sijainti. UTS:ssä opiskelet keskellä Sydneytä: koko kaupunki ulottuvillasi! 
 2. Kohtuulliset lukukausimaksut. 
 3. Yliopisto tekee tiivistä yhteistyötä eri toimialojen kanssa varmistaaksen koulutusohjelmien ja työelämän tarpeiden kohtaamisen. 
 4. Opiskelu UTS:ssä ei ole pelkkää teoriaa vaan sisältää myös käytännönläheistä projektityöskentelyä ja kenttätöitä. 
 5. UTS on suosittu yliopisto kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa, mikä tarkoittaa monipuolista ja värikästä oppilaskuntaa ja mielenkiintoisia keskusteluja niin luentosaleissa kuin niiden ulkopuolellakin. 
 6. Opiskelu Sydneyssä ja UTS:ssä tarjoaa mahdollisuuden kansainvälisen verkoston luomiseen ja mielenkiintoisten kokemuksien keräämiseen. 
 7. Opiskelijaelämä Sydneyssä on monipuolista ja tarjoaa lukemattoman määrän aktiviteettimahdollisuuksia: boheemeja kaupunginosia, hiekkarantoja, liikuntavaihtoehtoja ja erinäisiä markkinoita. 

Opiskelu University of Technology Sydneyssä - KILROYOpiskelu University of Technology Sydneyssä on loistava mahdollisuus kartuttaa tietoja ja taitoja, kartuttaa kokemuksia ja luoda elinikäisiä ystävyyssuhteita.

University of Technology Sydneyn ranking-menestys

University of Technology Sydney on arvostettu yliopisto, ja se on saanut tunnustusta erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä ranking-vertailuissa. Erityisesti UTS on saanut kiitosta korkeatasoisesta tutkimustyöstä, opiskelijoiden valmistumisen jälkeisestä työllistymisestä, opetuksen tasosta sekä opiskelun puitteista.

University of Technology Sydney päätyi sijalle 15 Time Higher Educationin nuorten yliopistojen vertailussa (2017) ja se rankattiin sijalle 8 (2018) alle 50-vuotiaiden yliopistojen kansainvälisessä vertailussa, QS Top 50 under 50, jonka kriteereinä on tutkimustyö, opetus, työllistyminen sekä kansainvälisyys – ei hassumpaa vasta kolmikymppiseltä yliopistolta!

Mitä University of Technology Sydneyssä voi opiskella?

Aussiaksentin ja surffauksen lisäksi opiskelujakso Sydneyssä tuottaa tulosta luonnollisesti myös akateemisesti. Voit lähteä University of Technology Sydneyhin opiskelemaan vaihto-opiskelijana joko lukukaudeksi tai kahdeksi tai vaihtoehtoisesti suorittamaan koko tutkintoa, joko kandia tai maisteria. Näiden lisäksi University of Technology Sydneyssä voit suorittaa myös tohtorin tutkinnon.

Olitpa siis jo kirjoilla korkeakoulussa Suomessa tai et, ovat kansainväliset ovet auki Sydneyhin!

Lue tarkemmin opinnoista UTS:ssä tai jos terminologia on vielä hakusessa, katso ihmeessä lisätietoa: vaihto-opiskelu, kandidaatin tutkinto, maisterin tutkinto.

Mitä opiskelu maksaa University of Technology Sydneyssä?

Opiskelukustannuksiin Sydneyssä vaikuttaa luonnollisesti lukukausimaksujen lisäksi valitsemasi majoitusvaihtoehto, opintojen aikainen matkustelu ja muu eläminen. Vaihtelevien elämisen kulujen lisäksi myöskään lukukausimaksuihin ei voi antaa yhtä ainoaa numeroa hinnaksi: lukukausimaksut vaihtelevat opintoalan sekä tutkintotason perusteella. Selaa muutamia hintaesimerkkejä, jotta saat suuntaa-antavan käsityksen ulkomailla opiskelun kustannuksista, ja ota sitten yhteyttä opintoneuvojiimme tarkkojen hintatietojen saamiseksi.  

Huomaathan, että edustamiemme yliopistojen lukukausihinnat ovat aina samat riippumatta siitä, haetko meidän avustuksella vai muita väyliä pitkin. Maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, et meille.

Nippelitietoa University of Technology Sydneystä University of Technology Sydney - Opiskelu ulkomailla

Dr Chau Chak Wing -rakennus on itsessään jo näkemisen arvoinen komistus. 

 • UTS Toweria on tituleerattu Sydneyn rumimmaksi rakennukseksi. 
 • UTS Dr Chau Chak Wing -rakennus on puolestaan arkkitehtuurinen helmi, jota ihmettelevät niin arkkitehtuurista kiinnostuneet kuin kuka tahansa turistikin. Rakennuksen on suunnitellut Frank Gehry, joka on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista arkkitehdeistä.
 • Yliopistossa opiskelee n. 39,000 opiskelijaa
 • Yli 10,000 opiskelijoista on kotoisin Australian ulkopuolelta. 

Kuinka KILROY voi auttaa? 

Tiesithän, että voit kysyä meiltä apua ulkomaan opintojen suunnitelmiisi ilman sitoumuksia? Opintoneuvojamme auttavat sopivan yliopiston ja koulutusohjelman valinnassa, hakuprosessissa sekä kaikissa käytännön järjestelyissä. Saat vinkkejä, kuinka budjetoida ja rahottaa opiskelu University of Technology Sydneyssä.

Näiltä sivuilta löydät yleisen tason tietoa opiskelusta UTS:ssä, mutta kun haluat tutustua tarkemmin esim. tarjolla oleviin kursseihin, vieraile ihmeessä yliopiston omilla nettisivuilla. Kun sinulla on sitten käsitys, mitä haluat opiskella, tai jos et löydä etsimääsi tietoa, ole yhteydessä opintoneuvojiimme. Saat meiltä vastaukset kysymyksiisi, ja jos eteen tulee asioita, joihin emme heti osaa vastata, meillä on oma yhteyshenkilö UTS:ssä, jonka kautta saamme tiedon nopeasti. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Technology Sydney?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä