University of Sydney

Opinnot University of Sydneyssä - Koulutusohjelmat University of Sydneyssä

Opinnot University of Sydneyssä

University of Sydneyn koulutusohjelmien tarjonta on laajempi kuin missään muussa australialaisessa korkeakoulussa, joten olitpa sitten kandi- tai maistervaiheessa opintojasi, löydät varmasti mieleisen vaihtoehdon.

University of Sydney on arvostettu ja tunnettu korkaluokkaisesta opetuksestaan, minkä vuoksi yliopisto on sekä australialaisten että ulkomalaaisten opiskelijoiden suosiossa. Erityisesti markkinointi, kauppatieteet ja yhteiskuntatieteet ovat suosittuja aloja, mutta valikoimasta löytyy jotakuinkin kaikkea muutakin, mitä vain keksit opiskella. 

Mitä koulutusohjlemia University of Sydney tarjoaa?

Ulkomaalaiset opiskelijat voivat opiskella University of Sydneyssä 

  • Kandidaatin tutkinnon 
    Valitse oma ala ja koulutusohjelmasi yli 140 vaihtoehdon joukosta. Ja jos kaipaat vielä selkeyttä perusasioihin, ennen kurssivalintoihin siirtymistä, lue mikä oikein on kandidaatin tutkinto?
  • Maisterin tutkinnon
    University of Sydneyn koulutusohjelmatrajonnassa on yli 450 maisteriohjelmaa, joten olipa alasi melkeinpä mikä tahansa, löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon Australian auringon alta. Lue vielä perusjutut maisterin tutkinnosta ulkomailla.
  • Lukukauden tai kaksi vaihto-opintoja
    Vaihto-opiskelijana kurssitrajottimiseni on yli 1,500 vaihtoehdon kokoinen. Opiskele esim. taloustieteitä, oikeustiedettä, insinööritieteitä, yhteiskuntatieteitä, humanistisia tieteitä, lääketiedettä tai vaikkapa musiikkia. Tarkista vielä, että tiedät, mitä vaihto-opiskelu oikein tarkoittaakaan.

Selaa kurssitarjontaa yliopiston omilta sivuilta ja lue tarkemmin koulutusohjelmista ja vaatimuksista. Ota sitten yhteyttä opintoneuvojiimme ja kysy esille nousseet kysymykset ja laita hakuprosessi aluilleen.

Akateeminen kalenteri

University of Sydneyssä akateeminen vuosi on jaettu kahteen lukukauteen, jotka alkavat helmikuussa ja heinäkuussa. 

Opintovaihtoehdot University of Sydneyssä

Selaa alta opintoalakohtaisesti, mitä kaikkea University of Sydneyssä voikaan opiskella ja millä tasolla. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Sydney?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä