University of Sydney

Opiskelijamajoitus University of Sydneyssä

Opiskelijamajoitus University of Sydneyssä

Yliopistokampus on opiskeluelämäsi keskus, paikka jossa vietät suurimmanosan ajastasi. University of Sydneyn kampukset tarjoavat korkealuokkaiset opiskelumahdollisuudet ja ovat täynnä aktiviteettimahdollisuuksia. Tekemisen lisäksi yliopistolla on myös opiskelija-asuntoja, mikä tekee muutosta maapallon toiselle puolelle hieman helpomman.

University of Sydneyllä on seitsemän kampusta Sydneyssä. Pääkampus, Camperdown/Darlington on itsessään kuin oma pieni kaupunki aivan Sydneyn keskustassa: puistot, urheiluhallit, museot ja galleriat ympäröivät yliopistokampusta, mikä tekee elosta ja olosta yliopistolla mielenkiintoista. 

Terveydenhoitoalan opintoja opetetaan pääasiallisesti Camberlandin kampuksella, joka sijaitsee Lidcombessa, n. 16 kilometrin päässä pääkampukselta. Musiikkiopiskelijoiden Sydney Conservatorium of Music sijaitsee puolestaan Sydneyn kuuluisan oopperatalon vieressä.

Opiskelijamajoitus University of Sydneyssä - KILROY

Opiskelija-asunnot Sydneyssä

University of Sydneyllä on useita yliopiston hallinnoimia opiskelija-asuntolakomplekseja, joista voit hakea asuntoa. Yliopisto tekee myös läheistä yhteistyötä yksityisen yrityksen, Urbanest, kanssa, jolla on opiskelija-asuntokompleksi vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Camperdownin kampukselta. Urbanestin asunnot ovat kaikki täysin kalustettuja, joten voit unohtaa IKEA-reissut, ja valmis WiFi-yhteys tarkoittaa yhtä lisäasiaa, josta sinun ei tarvitse huolehtia. Rakennuksessa on myös kuntosali ja ympärivuorokautinen henkilökunta. 

Sydney College of the Arts ja Sydney Conversatorium of Music -kampuksilla ei ole omia opiskelija-asuntoloita, mutta niistäkin on matkaa vain puolisen tuntia bussilla opiskelija-asunnoille.

Saat tarkempaa tietoa opiskelija-asuntovaihtoehdoista, hinnoista ja hakutavoista opintoneuvojiltamme. Jos siis opiskelu University of Sydneyssä kiinnostaa, ota ihmeessä yhteyttä ja kysy opintojen lisäksi käytännön asioista.

Opiskelija-asunnot Sydneyssä - KILROY

Kampuselämä University of Sydneyssä

University of Sydneyn kampukset ovat moderneja ja varusteltu asianmukaisesti helpottamaan opiskelua. Kampuksilta löytyy niin ikään tutkimuskeskuksia ja terveydenhuoltopalvelut opiskelijoille.

Satojen kurssivaihtoehtojen lisäksi University of Sydney opiskelijakuntineen tarjoaa opiskelijoille niin ikään satoja eri kerhoja, klubeja ja muita ryhmiä, joissa harrastaa, kokeilla uusia lajeja, juhlia, tutustua paikalliseen kulttuurielämään, vierailla museoissa, osallistua ensiapukurssille ja olla esim. mukana työstämässä Australian vanhinta opiskelijoiden tuottamaa sanomalehteä. Harrastusporukoiden lisäksi kampuksien palveluihin kuuluu mm. kahviloita ja baareja, ja kampuksilla järjestetään ympäri vuoden erilaisia tapahtumia ja konsertteja. 

Kampuksien urheilumahdollisuudet ovat suorastaan huikeat: Olympia-standardien mukainen lämmitetty uima-allas, kiipeilyhalli, kuntokeskus, soutujoukkue, sukellusta, koripalloa, sulkapalloa, tennistä, rugbyä jne. Lisäinspiraationa mainittakoot, että vuonna 2012 University of Sydneyn riveistä nousi 31 urheilijaa Australian olympiajoukkueeseen Lontoon paralympialaisiin. Mahdollisuus opiskella nykyisten ja tulevien urheilustarojen kanssa on siis poikkeuksellisen korkea!

Lue lisää opiskelijaelämästä Sydneyssä.

Liikkuminen kampuksella ja kaupungilla

Lukukausien aikana pääkampuksen ja Redfern-aseman sekä Fisher-kirjaston välillä operoi opiskelijoille ilmainen bussi. Kävelymatka asemalta kampukselle ei tosin ole 10 minuuttia pidempi, joten liikkuminen onnistuu varsin kätevästi myös ilman bussiakin. Kaupungin julkisen liikenteen busseilla pääset liikkumaan helposti eri kampuksien välillä. 

University Of Sydney kampus - KILROY

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Sydney?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä