University of Sydney

Opiskelu University of Sydneyssä on antoisaa ja avaa ovia tulevaisuuteen. Lähde vaihtoon tai suorittamaan kandin tai maisterin tutkintoa.
 

Opiskelu University of Sydneyssä

University of Sydney on arvostettu niin Australiassa kuin muuallakin maailmassa. Yliopistolla on pitkät perinteet ja siellä panostetaan niin opetukseen kuin tieteelliseen tutkimustyöhönkin. Ja kun vielä opiskelijaelämä Sydneyssä on täynnä mahdollisuuksia ei opiskelu ulkomailla juurikaan tästä parane! Lue lisää ja löydä oma paikkasi Australian Sydneystä!

Olemme keränneet tälle sivulle tiiviissä muodossa infoa University of Sydneyssä opiskelusta. Kun haluat tutustua yliopistoon hieman tarkemmin, selaa sivuja koulutusohjelmista, opiskelijaelämästä Sydneyssä, opiskelijamajoituksesta kampuksella sekä hakuprosessista. Lue myös Hannun omakohtaisista kokemuksista opiskelusta University of Sydneyssä.  

7 hyvää syytä opiskella University of Sydneyssä

 • Yliopiston pääkampukset sijaitsevat vain muutaman minuutin päässä Sydneyn keskustasta. 
 • Yliopiston 16 tiedekuntaa tarjoaa opiskelijoilleen huippuluokkaista koulutusta.
 • Korkealuokkaisen koulutuksen lisäksi opiskelijana sinulla on valittavanasi yli 200 erilaista aktiviteettiryhmää, urheiluseuraa ja harrasteklubia, joiden puitteissa tapaat uusia tuttavuuksia ja pidät itsesi aktiivisena.
 • University of Sydneyssä on koko Australian kattavin kurssivalikoima.
 • Yliopisto on kansainvälisesti arvostettu ja saanut erilaisia tunnustuksia sekä opetuksen että tutkimustyön erinomaisuudesta. 
 • Univeristy of Sydney houkuttelee opiskelijoita ympäri maailman: yliopistossa on yli 10,000 kansainvälistä opiskelijaa yli 145 maasta. Kansainvälisyys rikastuttaa opiskelijakokomustasi!
 • Yliopiston kirjastossa on vaikuttava 5,2 miljoonan kirjan valikoima – Lukuintoa! 

Mitä University of Sydneyssä voi opiskella?

Aussiaksentin ja surffauksen, Sydneyn vilkkaan urbaanielämän ja aktiivisen elämäntavan lisäksi opiskelu Australiassa ja University of Sydneyssä tarjoaa luonnollisestikin korkeatasoista koulutusta ja mielenkiintoisia akateemisia haasteita. Opintoaloja on vaikka kuinka, mutta tutkintotasolla vaihtoehtosi ovat lyhyesti: kandi ja maisteri sekä vaihto-opinnot sekä kandi- että maisteritasolla. Kurkkaa tarkemmat tiedot koulutusohjelmista.

Jos opinterminologia on vielä hieman hakusessa, lue lyhyesti, mitä mikin opintokokonaisuus oikein tarkoittaa: kandidaatin tutkintomaisterin tutkinto ja vaihto-opiskelu

Mitä opiskelu maksaa University of Sydneyssä?

Kun haet meidän kauttamme University of Sydneyhin, maksat tasan tarkkaan samat lukukausimaksut suoraan yliopistolle kuin jos hakisit ilman opintoneuvojiemme apua ja neuvontaa. Et siis häviä mitään kysymällä apua ja tukea, päinvastoin säästät itsesi turhalta huolehtimiselta, kun saat vastaukset meiltä luotettavasti ja kokemuksella. 

Lukukausimaksut vaihtelevat valitsemasi opintoalan mukaan. Hintaan vaikuttaa myös opintojesi taso – oletko kandi- vai maisterivaiheessa – sekä kesto, eli oletko opiskelemassa koko tutkintoa vai ainoastaan vierailemassa yliopistossa vaihto-opintojen tiimoilla. 

Katso suuntaa antavia hintatietoja ja kysy sitten tarkat hintatiedot opintoneuvojiltamme. Saat samalla tietoa yliopistojen mahdollisista omista stipendeistä ulkomaalaisille opiskelijoille sekä opiskelijaviisumin sallimista työmahdollisuuksista.

University of Sydneyn vaikuttavat ranking-menestykset

University of Sydney kuuluu maineekkaaseen australialaiseen "Group of eight" -yliopistojoukkoon, jonka pääsyvaatimuksena on korkeatasoinen tutkimustyö. Tämän lisäksi

 1. University of Sydney on rankattu sijalle 37 kansainvälisessä QS World University Rankings -listauksessa. (2014/15)
 2. Times Higher Education Supplement sijoitti University of Sydneyn sijalle 5 maailman parhaimpien taidealojen ja humanististen tieteiden opintoja tarjoavien yliopistojen listalla sekä sijalle 20 biolääketieteiden osalta. 
 3. Newsweek listasi University of Sydneyn maailman sadan parhaimman yliopiston joukkoon. 
 4. University of Sydneyllä on sekä EQUIS- että AACSB-akkredititointi.

University Of Sydney sijaitsee aivan Sydneyn keskustassa
The University of Sydney sijaitsee kaupungin sydämessä, joten olet opkellessakin keskellä Sydneyn sykettä! 

Kuinka KILROY voi auttaa opiskelemaan Sydneyhin?

Kun avaat yhteyden opintoneuvojiimme, saat apua ja neuvoja kaikkeen ulkomailla opiskeluun liittyvään. Saat tuen ja sparrausavun aina ensimmäisistä isoista kysymyksistä loppuvaiheen pieniin käytännön seikkoihin asti: minne ja mitä lähteä opiskelemaan, mistä tietää, voiko hakea opiskelijaksi, kuinka täyttää hakukaavakkeet, mistä saada tarvittavat käännökset, kuinka hankkia asunto? Saat apuja budjetin suunnitteluun, infoa viisumista ja työskentelymahdollisuuksista sekä reissuvinkkejä yliopiston lomakausille. Tietenkin hoidat halutessasi myös kaikki matkajärjestelyt kauttamme. 

Kun tarvitset yksityiskohtaista tietoa esim. tutkintojen painotuksista ja haluat tutustua kurssikuvauksiin, vieraile ihmeessä University of Sydneyn omilla sivuilla. Kun sitten tiedät suunnilleen, mitä haluat, tai ainakin mitä et halua, ole yhteyksissä niin suunnitellaan tulevaisuuttasi yhdessä. Voit tietenkin myös olla aina yhteydessä meihin päin, jos et löydä yliopiston sivuilta etsimääsi.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Sydney?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä