University of South Australia

Koulutusohjelmat University of South Australiassa - KILROY

Koulutusohjelmat University of South Australiassa

University of South Australia tarjoaa monipuolisen kattauksen koulutusohjelmia sekä kandidaatti- että maisteritasoilla. Kansainvälisenä opiskelijana sinulla on mahdollisuus suorittaa kokonaisten tutkintojen lisäksi myös vaihto-opintoja osana suomalaista korkeakoulututkintoasi.

Kaiken kaikkiaan University of South Australian opintovalikoima kattaa yli 400 tutkinto-ohjelmaa täynnä mielenkiintoisia ja haastavia kursseja. UniSA:ssa opetusta tarjotaan neljässä isossa tiedekunnassa:

 • Business school
 • Health Sciences
 • Education, Arts and Social Sciences
 • IT, Engineering and the Environment.

Koulutusohjelmat University of South Australiassa - KILROY
Yksi monista mahdollisista opintoaloista UniSA:ssa on insinööriopinnot.

Opinnot University of South Australiassa

University of South Australiassa voit suorittaa opintoja sekä kandi- että maisteritasolla.

 • Kandidaatin tutkinto
  Suoritat kandidaatin tutkinnon tavallisesti kolmessa vuodessa. UniSA:ssa sinulla on kattava valikoima koulutusohjelmia, joista valita juuri se oma tulevaisuuden alasi. Lue lisää, mikä kandidaatin tutkinto oikein on. 
 • Maisterin tutkinto
  Maisterin tutkinnon suorittamiseen menee tavallisesti 2 vuotta. Vastaavasti kuin kandidaatin tutkinnoissa myös maisteritasolla UniSA tarjoaa kattavan valikoiman koulutusohjelmia ja erikoistumismahdollisuuksia. Lue tarkemmin maisterin tutkinnosta yleisellä tasolla.
 • Vaihto-opinnot 
  Vaihto-opiskelijana suoritat kursseja University of South Australiassa osana suomalaista korkeakoulutuksintoasi. Lue tarkemmin, mitä vaihto-opiskelu tarkoittaa.
  Opintoalavaihtoehtoja on lukuisia myös vaihto-opiskelijoille. Muutamia suosituimpia ovat kauppatieteet, viestintä, muotoilu, insinööritieteet, informaatioteknologia, terveystieteet, markkinointi, henkilöstöjohto ja psykologia. 

Tämän sivun alalaidassa näet UniSA:n koulutusohjelmien valikoiman. Jos haluat tarkempaa koulutusohjelmakohtaista tietoa esimerkiksi kurssivalikoimasta, vieraile UniSA:n omilla nettisivuilla.

Milloin lukukausi alkaa?

Australiassa yliopistojen lukuvuosi on jaettu Suomen järjestelmää vastaavasti kahteen lukukauteen. Lukuvuosi kuitenkin alkaa helmikuussa ja toinen lukukausi puolestaan heinäkuussa. 

University of South Australissa on käytössä jatkuvan haun järjestelmä, eli voit hakea opiskelijaksi heti kun olet tehnyt päätöksesi. Lue lisää hakuprosessista ja -vaatimuksista

Ota siis heti yhteyttä opintoneuvojiimme, kun olet tehnyt edes sen alustavan päätöksen hakea. Hakuprosessiin menee oma aikansa, joten älä turhaan jätä asioita viime hetkeen – sitä paitsi maailmalle on paljon mukavampi lähteä, kun ehdit valmistautua ja hoitaa asiat rauhassa. 

Opintovaihtoehdot University of South Australiassa

Avaa opintoala- ja koulutusohjelmalistaus alta, niin näet tarkemmin, mitä kaikkea voit opiskella UniSA:ssa.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of South Australia?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä