University of South Australia

Opiskelijamajoitus University of South Australiassa - KILROY

Opiskelijamajoitus University of South Australiassa

Toiselle puolelle maapalloa muuttaminen saattaa tuntua isolta hommalta, ja toki asiaan liittyy muutama käytännönjärjestely, mutta asuntoasia ei ole ollenkaan niin monimutkainen kuin saatat kuvitella. Kun olet päättänyt hakea opiskelijaksi University of South Australiaan, saat opintoneuvojiltamme avun asuntoasioihin ja vinkit kampuselämään.

Opiskelijamajoitus Adelaidessa

University of South Australian kaupunkikampuksilla ei ole omia opiskelija-asuntoja, mutta yliopistolla on oma yksikkönsä, joka auttaa ja opastaa opiskelijoita sopivan asunnon löytämisessä.  

Vaihtoehtoinasi ovat alkuun hostellit, jotka ovat varsin hyvä vaihtoehto ensimmäisille päiville. Asunnon etsiminen on helpompaa, kun olet paikan päällä ja saat itse käsityksen asuinalueista, välimatkoista ja julkisesta liikenteestä. Varsiniasia opiskelijamajoituksen vaihtoehtoja ovat asuntolat (residential college) ja opiskelija-asunnot (student apartment), joissa opiskelijoilla on tavallisesti oma makuuhuone, mutta keittiö, kylpyhuone, olohuone ja pyykinpesutilat ovat yhteiskäytössä. 

University of South Australiassa on niin ikään tarjolla kotimajoitus-vaihtoehto (homestay). Näiden vaihtoehtojen lisäksi, voit luonnollisesti aina myös vuokrata asunnon yksityisiltä markkinoilta. Kysy lisäinfoa opintoneuvojiltamme.

Opiskelijamajoitus University of South Australiassa - KILROY
University of South Australia, Mawson Lakes -kampus

University of South Australian kampukset

University of South Australialla on neljä kampusta:

 • City West
  Innovatiivinen ja tutkimukseen keskittyvä kampus on hyvin suosittu opiskelijoiden keskuudessa.
 • City East
  Tällä kapmuskella opiskelevat pääosin terveys-, bio- ja lääketieteiden opiskelijat. Ohjelmat tekevät yhteistyötä läheisten sairaaloiden ja terveyskeskusten kanssa.
 • Mawson Lakes
  Mawson Lakes on n. 20 minuutin ajomatkan päässä Adelaidesta. Tällä kampuksella opiskelevat IT- ja insinöörialojen opiskelijat.
 • Magill 
  Magill-kampus on noin kahdeksan kilometrin päässä Adelaidesta. Tällä kampuksella opiskellaan humaanisia ja sosiaalisia tiedeaineita.

Kaupunkikampukset City West ja City East sijaitsevat North Terrace -bulevardin molemmissa päissä. Kaikilla kampuksilla puitteet ovat enemmän kuin kunnossa: modernin oppimistilat, liikuntatilat sekä ravintoloita ja kahviloita. Kampuksilla on myös henkilökuntaa, jonka tehtävänä on auttaa opiskelijoita niin käytännön asioissa kuin opiskelijaelämässä navigoinnissakin. 

Kampuselämä University of South Australiassa

Laajan koulutusohjelmavalikoiman lisäksi University of South Australian kampuksilla sinulla on valinnanvaraa myös luentosalien ulkopuolella. Ole aktiivinen, osallistu tapahtumiin ja liity erilaisiin kerhoihin. Testaamalla jotakin uutta ja liittymällä erinäisiin harrastusryhmiin tapaat uusia ihmisiä ja luot ystävyyssuhteita.

 

Opiskelijaelämä kampuksella - University of South Australia
University of South Australia panostaa opiskelijoiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. 

Uudessa paikassa on tärkeää olla aktiivinen eikä jäädä vain yksin huoneeseensa. Liity siis ihmeessä mitä erilaisempiin tapahtumiin ja opiskelijajärjestöihin, vaikkei ne aluksi niin houkuttelisikaan – hyvällä tuurilla tapaat uudet kämppiksesi ja yliopistoystäväsi juuri näissä sosiaalisissa tapahtumissa. 

Yliopistolla on oma kaikkien opiskelijoiden yhteinen opiskelijajärjestö, University of South Australia Student Association (USASA), joka auttaa ja tukee opiskelijoita monin tavoin. 

Kampuksella järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, mutta myös kampuksien ulkopuolella kaupunki on täynnä elämää, johon kannattaa heittäytyä mukaan. Lue lisää opiskelijaelämästä Adelaidessa

Liikkuminen kampukselta kaupungille

Adelaidessa liikkuminen on helppoa niin busseilla, junilla kuin ratikoillakin, ja opiskelijana saat julkisen liikenteen lipuista alennusta. 

Adelaidessa on panostettu myös pyöräliikenteeseen, joten paikasta toiseen pyöräily onnistuu niin ikään helposti pyörille varatuilla omilla ajokaistoilla. 

University of South Australian kampukset - KILROY
Adelaidessa on varsin laaja julkisen liikenteen verkosto

Pyöräily on erityisen kätevä tapa liikkua kampuksella – sen lisäksi, että se on halpaa ja terveellistäkin vielä. Leveät pyöräkaistat, suihkumahdollisuudet yliopistolla ja isot pyöräparkkialuet tekevät pyöräilystä helppoa.

Magil ja Mawson Lakes -kampuksien välillä liikennöi maksuton Campus Connector.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of South Australia?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä