University of South Australia

Opiskelu Adelaidessa

Yliopiston hyvät suhteet yritysmaailmaan avaavat opiskelijoille hyviä työharjoittelumahdollisuuksia esimerkiksi muotoilun, journalismin, markkinoinnin ja kansainvälisten opintojen aloilla.

Adelaide

Adelaide on 1,2 miljoonan ihmisen viehättävä idyllinen kaupunki ja on näin ollen Australian viidenneksi suurin kaupunki. Adelaide on tunnettu 20 minuutin kaupunkina, sillä matka taittuu 20 minuutissa sekä rannoille että vihreille Adelaide Hills -kukkuloille. Adelaide on tunnettu myös puistoistaan, jotka ympäröivät kaupunkia ja jotka käsittävät jopa 45 prosenttia koko kaupungin alueesta.

Adelaide tarjoaa lukuisia vapaa-ajan viettomahdollisuuksia sekä tapahtumia musiikin, kulttuurin sekä urheilun parissa.

Adelaide on tunnettu Australian ruoan ja viinin pääkaupunkina, sillä jopa 50 prosenttia Australian viineistä tuotetaan juuri Adelaidessa. Kauniit viinitilat sijaitsevat heti keskustan ulkopuolelta.

Kampusalueet

City West ja City East -kampukset sijaitsevat Adelaiden keskustan sydämessä.

Magill-kampus on kahdeksan kilometriä keskustasta ja Mawson Lakes -kampus  20 minuutin ajomatkan päässä. Molemmat kampukset ovat silti hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kaikki kampukset tarjoavat monipuoliset ja hyvät palvelut opiskelijoilleen.

Asuminen

Kampukset tarjoavat asumista, mutta avustavat myös asunnon hankkimisessa vapailta markkinoilta. Adelaidessa vuokrataso on huomattavasti edullisempi kuin Australian suurkaupungeissa.

Liikenne

Adelaidessa on hyvä julkinen liikenneverkosto, ja kaupunki tarjoaa lähes ainoana kaupunkina Australiassa opiskelijoille edullisempia matkalippuja.

Ilmasto

Adelaidessa vallitsee välimerenilmasto, ja siellä sataa pääsääntöisesti vain talvisin. Sateisin kuukausi on kesäkuu. Kesäisin sataa vähän ja harvoin. Adelaide on Australian kuivin kaupunki.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of South Australia?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä