University of South Australia

UniSAn Kampus

University of South Australia sijaitsee Adelaidessa, Etelä-Australian osavaltiossa. Rannikkokaupunki on idyllisen rento opiskelupaikka.

University of South Australian kampukset

University of South Australialla (UniSA) on neljä huippumodernia kampusta. Kaksi sijaitsee Adelaiden keskustassa ja kaksi kaupungin ulkopuolella.

City West on vivahteikas kampus aivan Adelaiden kulttuuri- ja koulutuskeskuksen sydmessä. Innovatiivinen ja tutkimukseen keskittyvä kampus on hyvin suosittu opiskelijoiden keskuudessa.

City East keskittyy puolestaan terveys-, bio- ja lääketieteisiin. Ohjelmat tekevät yhteistyötä läheisten sairaaloiden ja terveyskeskusten kanssa.

MAgill-kampus on noin kahdeksan kilometrin päässä Adelaidesta. Tällä kampuksella opiskellaan humaanisia ja sosiaalisia tiedeaineita.

Mawson Lakes on 20minuutin ajomatkan päässä Adelaidesta, keskittyen IT- ja insinööriaineisiin.

Tilat ja palvelut

University of South Australian kampukset sopivat hyvin kansainvälisille opiskelijoille. Kampuksilla on kaikki palvelut mitä voisi odottaa: kirjastot, kahvilat, urheilujoukkueet ja muut seurat.

Majoitus

UniSAn Housing Office auttaa majapaikan saamisessa myös yksityiseltä puolelta. Yleisesti ottaen asunnon löytäminen ei ole vaikeaa. Pohjoismaalaiset opiskelijat asuvat usein mielellään Glenelg-alueella.

Kuljetus

Bussit, raitiovaunut ja junat muodostavat hyvän julkisen liikenteen verkoston. Kaikilta kampuksilta pääsee vaihtamatta Adelaiden keskustaan.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of South Australia?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä