University of South Australia

Yksi UniSA:n kampuksista
 

Opiskelu University of South Australiassa, UniSA:ssa

The University of South Australia on Etelä-Australian suurin yliopisto. Adelaide tarjoaa erittäin mukavat olosuhteet opintoihin vilkkaan kulttuurielämän takia.

The University of South Australia

The University of South Australia (UniSA) on Etelä-Australian suurin yliopisto. Se sijaitsee Adelaidessa, osavaltion pääkaupungissa. Adelaide on mukava kaupunki kukkuloiden ja hiekkarannan välissä. Tapahtumarikas kulttuurielämä pitää sisällään musiikki-, taide-, ruoka- ja viinitapahtumia. Etelä-Australiaa nimitetäänkin Australian juhlaosavaltioksi.

Miksi University of South Australia?

Moderni ja kansainvälinen UniSA rakentuu kuudesta kampuksesta, jotka sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Jokainen kampus tarjoaa nykyaikaiset ja toimivat palvelut opiskelijoilleen. Kurssivalikoima on todella laaja. Yliopiston vahvimpia tiedekuntia ovat Business, Architecture & Design.

Yliopiston hyvät suhteet yritysmaailmaan avaavat opiskelijoille hyviä työharjoittelumahdollisuuksia esimerkiksi muotoilun, journalismin, markkinoinnin ja kansainvälisten opintojen aloilla. Yliopisto painottaakin opetuksessaan teorian ohella todella paljon myös käytännön osaamiseen. Tämä  antaa käytännöllisemmät valmiudet opiskelijoille tulevaisuuden työmarkkinoilla.

Vuonna 2013 The Times rankkasi University of South Australian maailman 48. parhaaksi alle 50-vuotta vanhaksi yliopistoksi.

Katso myös yliopiston sähköiset Study Abroad -esitteet
 

Lue  KILROYn opiskelijan  blogia University of South Australiasta.

Fakta

Opiskelijoita: n. 29 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 14 000
CRICOS Code: 00121B
Yliopiston sivut: www.unisa.edu.au

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of South Australia?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä