University of New South Wales

Opiskelijamajoitus University of New South Wales - KILROY

Opiskelijamajoitus University of New South Walesissa

University of New South Walesin kampus on täynnä elämää ja erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia! Kampuksella on myös oma asuntola, joten opiskelijaelämässä alkuun pääsy UNSW:ssä on todella helppoa.

Opiskelija-asunnot Sydneyssä

UNSW tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden asua kampuksella yliopiston omissa opiskelija-asunnoissa, mikä tekee opiskelijaelämästäsi sekä helppoa että hauskaa. Valitse asuntola, jossa vuokraan sisältyy asumisen lisäksi myös ateriat, tai vaihtoehtoisesti hoida ruokakuviot itse ja asu astetta itsenäisemmin. 

Kampusasumisen lisäksi vaihtoehtonasi on tietenkin asunnon etsiminen yliopiston ulkopuolelta. Etsi omaa vuokra-asuntoa tai kimppakämppää esim. yhteisösivusto Gumtree:sta tai kalustettuja asuntoja välittävältä Furnished Property -sivustolta. Olethan tarkkana mahdollisten huijausten varalta: älä maksa etukäteen mitään näkemättä asuntoa ensin itse. 

Opintoneuvojamme auttavat ja opastavat sopivan koulutusohjelman valinnan, hakuprosessin ja viisumiasioiden lisäki myös asuntoasioissa, joten ota yhteyttä ja kysy lisätietoa.

University of New South Walesin kampukset

UNSW:llä on seitsemän kampusta ympäri Sydneytä. Yliopiston pääkampus sijaitsee 38 hehtaarin alueella Kensingtonin lähiössä. Kensingtonin kampus on loistavien yhteyksien päässä, tulitpa kampukselle sitten mistä suunnasta tahansa. 

Opiskelija-asunnot University of New South Wales - KILROY

Toinen iso kampus on taidealojen kampus, The Paddington Campus, joka sijaitsee sekin hyvien julkisten yhteyksien päässä keskeisellä paikalla, Oxford Streetillä. Niin ikään kulkeminen Kensingtonilta Paddingtonille hoituu kätevästi. 

Kampuselämä University of New South Walesissa

UNSW:n opiskelijaelämä on täynnä aktiviteettimahdollisuksia ja tekemistä joka lähtöön. Valittavanasi on yli 200 erilaista klubia ja kerhoa, joiden puitteissa urheilet, juhlit, harrastat, opit uutta, osallistut mielenkiintoisille luennoille ja tutustut opiskelijoiden ympäri maailman. Vapaa-ajan aktivitettien ja uusien harrastusmahdollisuuksien lisäksi yliopistolla on oma uraneuvonta ja lakineuvontaa.

UNSW tarjoaa opiskelijoilleen myös mielenkiintoisia päiväretkiä ja vapaaehtoistyömahdollisuuksia ja kulttuuriworkshoppeja, joiden avulla pääset nopeasti sisään australialaiseen elämään. 

UNSW kampuselämä - KILROY

Kampuksilla vallitsee omanlainen, yhteisöllinen tunnelma, ja kampukset ovat kuin pieniä kaupunkeja ruokakauppoineen, pankkeineen, ravintoloineen, kahviloineen ja baareineen. 

UNSW tukee opiskelijoita opintojen lisäksi myös yleisessä hyvinvoinnissa. Kampuksilla on lukuisia erilaisia liikuntamahdollisuuksia sekä terveydenhuollon palvelut lääkäreistä hammaslääkäreihin ja optikoihin. Opiskelijoille tarjotaan neuvontaa ja tukea, jotta jokaisen opintokokemus olisi mahdollisimman menestyksekäs.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of New South Wales?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä