University of New South Wales

Hakeminen University of New South Walesiin - KILROY

Hakeminen University of New South Walesiin

University of New South Walesissa on käytösäs ns. jatkuvan haun järjestelmä, mikä tarkoittaa, että voit hakea opiskelupaikkaa missä vaiheessa vuotta tahansa. Lue lisää alta ja kysy loput kysymyksesi opintoneuvojiltamme.

Vaikka UNSW:n haku on periaatteessa auki ympäri vuoden, kannattaa haku aloittaa mahdollisimman ajoissa. Mitä enemmän sinulla on aikaa, sitä rauhallisemmin voin ottaa: ehdit tutustua vaihtoehtoihisi kunnolla ja järjestää kaikki käytännön asiat kuntoon.

Sisäänpääsyvaatimukset

Eri tiedekuntiin ja koulutusohjelmiin on luonnollisesti hieman eri sisäänpääsyvaatimukset. Sisäänpääsykriteerit vaihtelevat tietenkin myös riippuen siitä, oletko hakemassa kandi- vai maisteritason opintoihin. 

Yleisesti UNSW vaatii uusilta opiskelijoiltaan hyviä keskitason opintosuorituksia aiemmista opinnoista. Opiskelijavalinnassa otetaan huomioon nykyiset ja aiemmat opintosuorituksesi. Joissakin tapauksessa sisäänpääsyyn saattaa vaikuttaa myös aiemmat kurssivalintasi. Tarkemmat pääsyvaatimukset kuulet aina opintoneuvojiltamme.

Kielivaatimukset

Koska UNSW:ssa opetuskieli on englanti, on varsin luonnollisesta, että kaikilta opiskelijoilta edellytetään hyvää kielitaitoa. Kielitaitovaatimusten taustalla on tarve turvata opiskelijoiden mahdollisuus osallistua opetukseen. Kielitasovaatimukset vaihtelevat hieman vuodesta toiseen, joten varmimmin tarkistat vaaditun tason ottamalla yhteyttä opintoneuvojiimme. 

Tavallisesti UNSW hyväksyy todistukseksi riittävästä kielitaidosta lukion (tai ammattikoulun) päättötodistuksen hyvän (8 tai parempi) arvosanan. Jos sinulla ei ole vaadittavaa arvosanaa (tai toisen asteen koulutuksestasi on jo yli 5 vuotta), saatat joutua todistamaan kielitaitosi standardoidulla kielitestillä. Tarkista aina opintoneuvojilta, tarvitsetko (maksullisia) testejä, jotten maksa turhaa.

Milloin hakea UNSW:hen?

Vaikka yliopisto ei varsinaisesti sanelekaan viimeistä hakupäivämäärää, kannattaa haku aloittaa mahdollisimman ajoissa. Opiskelija-asuntoloihin saattaa olla viimeisiä hakupäivämääriä ja joissain tapauksissa suosituimmat koulutusohjelmat saattavat täyttyä jo hyvissä ajoin ennen lukukauden alkua. Siispä jos opiskelu University of New South Walesissa kiinnostaa, ota yhteyttä pikemmiten, niin laitetaan prosessi käyntiin. 

Apurahata ja stipendit UNSW:ssa

UNSW tarjoaa ulkomaalaisille opiskelijoille apurahoja lukukausimaksujen hoitamiseen. Lue lisää rahoitusvaihtoehdoistasi ja kysy lisää opintoneuvojiltamme.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of New South Wales?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä