University of New South Wales

University of New South Wales, Sydney, Australia
 

Opiskelu University of New South Walesissa

University of New South Wales (UNSW) sijaitsee Sydenyssä, lähellä maailmankuuluja Coogeen ja Bondin rantoja. Vaihdat siis helposti vapaalle, kun travitset taukoa pänttäämisestä! UNSW:lla on laaja opinto-ohjelmien tarjonta, ja sen puolesta puhuu maailmanlaajuisesti tunnustettujen akateemisten meriittien lisäksi tietenkin myös rento australialainen tunnelma ja ihanteellinen ilmasto!

Tälle sivulle on kerätty tietoa University of New South Walesista yleisellä tasolla ja tiivistetysti. Näillä tietoilla pääset jo hyvään alkuun, mutta asteen verran tarkempaa infoa löydät alasivuilta: opintovaihtoehdot UBSW:ssä, opiskelijaelämä Sydneyssä, majoitus ja kampus sekä hakeminen opiskelijaksi. Tietenkin kaikki mahdollisesti puuttuvat vastaukset saat opintoneuvojiltamme! 

9 hyvää syytä  opiskella University of New South Walesissa

 1. UNSW on yksi Australian johtavista tutkimus- ja opetusyliopistoista. Saat maailmanluokan koulutuksen, opit alalleen omistautuneilta opettajilta ja professoreilta.
 2. UNSW:n koulutusohjlemien valikoima on laaja: sinulla on yli 900 koulutusohjelmaa valittavanasi. 
 3. Yliopisto sijaitsee täydellisellä paikalla Sydneyssä, lähellä liike-elämän keskusta ja kuuluisia Coogeen ja Bondin biitsejä. 
 4. Kun 50,000 opiskelijaa tulee 120 maasta, tutustut varmasti ihmisiin, joita et muutoin ehkä edes tapaisi, ja opintojesi päätteeksi sinulla on ystäviä ympäri maailman!
 5. UNSW järjestää monia avoimia tapahtumia: konsertteja, avointen ovien päiviä sekä erilaisia keskustelufoorumeita mm. ympäristönsuojelun, terveydenhuollon sekä politiikan aloilta. 
 6. Yliopistokampuksella vallitsee rento ja avoin ilmapiiri. Kampuksella on niin ikään lukuisia mahdollisuuksia olla aktiivinen ja tutustua uusiin ihmisiin: pubeja, kahviloita sekä yli 200 opiskelijaklubia ja kerhoa, joiden puitteissa harrastat vaikka mitä! 
 7. Moderni ja turvallinen kampus: opiskelujesi puitteet ovat kunnossa. 
 8. UNSW tekee paljon yhteistyötä niin paikallisten kuin kansainvälistenkin tiede- ja yritysyhteisöjen kanssa, mikä tarkoittaa aktiivista tiedon ja tutkimustyön jakamista: UNSW on mukana viemässä tiedettä ja koulutusta eteenpäin maailman muiden huippuyliopistojen ja -tutkimuslaitosten kanssa. 
 9. Yliopistolla on huikea kirjasto, jossa on jotakuinkin 2,7 miljoonaa nidettä. 


University of New South Walesin ranking-menestys 

UNSW on sekä arvostetun australialaisen yliopistoyhteisön, Group of eightin, että globaalin Universitas 21:n jäsen. Lisäksi yliopisto on rankattu erilaisilla kansallisilla että kansainvälisillä listoilla monipuolisesti eri laatustandardeilla mitattuna:

 • UNSW sai 5/5 tähteä valmistuvien opiskelijoiden työllisyyttä arvioivassa listauksessa: työllistyminen ja aloituspalkka (The Australian Good Universities Guide, 2014). 
 • Yliopisto, josta on valmistunut Australiassa eniten teknologia-alan yrittäjiä viimeisen 15 vuoden aikana (Crunchbase, 2013). 
 • UNSW rankattiin sijalle 21, kun mitattiin työnantajien arvostamia yliopistoja palkkaustilanteessa (QS World University Rankings, 2014/15).

Mitä University of New South Walesissa voi opiskella? 

Yliopiston akateeminen maine ja panostus niin tieteen tekemiseen kuin opettamiseen tarkoittaa, että UNSW:n opiskelijat ovat valmistuttuaan haluttuja työmarkkinoilla. Opiskelitpa siis mitä tahansa UNSW:n valikoimasta, ja millä tasolla tahansa, on kokemuksesi hyödyllinen tulevaisuuttasi ajatellen.

Voit hakea University of New South Walesiin opiskelijaksi suorittamaan 

 • kandidaatin tutkintoa
 • maisterin tutkintoa
 • lukukauden tai kahden verran vaihto-opintoja osana suomalaista korkeakoulututkintoasi. 

Jos olet epävarma, mitä eri opintovaihtoehdot tarkoittavat ulkomailla opiskelun kontekstissa, lue lyhyet koulutustasokuvaukset, ennen kuin siirryt tulevaisuutesi suunnittelussa eteenpäin.

Mitä UNSW:ssä opiskelu maksaa?

Toisin kuin Suomessa yliopisto-opiskelusta joutuu Australiassa maksamaan lukukausimaksuja. Tavallisesti korkeakouluopintojen hinta on esimerkiksi amerikkalaisia lukukausimaksuja alhaisempi. Itse opintojen lisäksi, toki muuhunkin elämäseen kuluu rahaa – aivan kuten missä tahansa asuessasi.  

UNSW:n lukukausimaksut vaihtelevat opintojesi tason ja alan mukaan. Katso suuntaa antavia hintatietoja Australiassa opiskelusta.

Tiesithän, että maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, et siis meille. Tämä tarkoittaa, että opintojesi hinta on aina sama, haitpa sitten meidän avullamme tai muita väyliä pitkin. Meiltä vain saat ilmaista opintoneuvontaa, ohjeet ja tuen hakuprosessiin sekä halutessasi myös kaikki käytännön järjestelyt. Saat meiltä myös tietoa opiskelijaviisumin sallimista töistä sekä muista ulkomaan opintojen rahoitukseen liittyvistä asioista.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of New South Wales?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä