RMIT University

Opiskelijamajoitus RMIT Universityssä

Opiskelijamajoitus RMIT Universityssä

RMIT:ssä on tarjolla useita eri opiskelijamajoitusvaihtoehtoja ja saat yliopistolta tarvitsemasi ohjeet ja tuen asunnon etsintään. Ja kun yliopiston pääkampus on aivan kaupungin ytimessä, ei opiskelijaelämästä lopu tekeminen kesken!

Opiskelija-asunnot Melbournessa

Asumisen järjestäminen uudessa paikassa huolestuttaa monia ulkomaille opiskelemaan lähteviä, mutta Melbourne on itse asiassa varsin helppo kohde opiskelija-asuntotilanteensa suhteen.

Sinulla on vaihtoehtoina: 

  • Opiskelija-asunnot kampuksella. Asu muiden opiskelijoiden kanssa lähellä luentosaleja: helppoa ja hauskaa.
  • Kotimajoitus. Majoitu paikallisen perheen kotona ja tutustu australiaiseen arkeen.
  • Huone opiskelijahostellista. Asut omassa huoneessa, jaat kylpyhuoneen, keittiön ja olohuoneen toisten opiskelijoiden kanssa.  
  • Vuokra-asunto yksityisiltä markkinoilta. Vuokraa asunto tai talo ja jaa aussikokemuksesi toisten opiskelijoiden kanssa. 

Opintoneuvojamme antavat ohjeita asunnonhakuun, joten voit tutustua vaihtoehtoihin jo etukäteen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse hankkia majoitusta etukäteen. 

Opiskelijamajoitus RMIT:ssä - KILROY

RMIT Universityn kampukset

RMIT Universityllä on 3 kampusta Melbournessa ja sen ympärillä. Keskustakampus, jossa valtaosa opiskelijoista opiskelee, on pääkampus, ja se sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Kaksi muuta kampusta ovat Bundoora (18 km keskustasta) ja Brunswick (5 km keskustasta).

RMIT on levittäytynyt Melbournen lisäksi myös kansainvälisesti. Yliopistolla on kampuksia ja opiskelukeskuksia ympäri maailman: Vietnamissa, Espanjassa, Singaporessa, Hongkongissa, Kiinassa, Malesiassa, Intiassa, Sri Lankalla, Belgiassa ja Saksassa.  

Opiskelijamajoitus RMIT:ssä - KILROY

Kampuselämä on vilkasta ja täynnä mahdollisuuksia uusiin kokemuksiin, tuttavuuksiin ja taitoihin. Urheile, taiteile ja sosialisoida mitä erilaisimmissa kerhoissa, joukkueissa ja harrasteryhmissä. RMIT:ssä on omat ryhmänsä esim. elokuvien ja livemusiikin ystäville. 

Tekemisen lisäksi kampuskella on helppo vain olla ja opiskella ja rentoutua. Kampus kätkee sisälleen lukuisia kahviloita ja muita ruokapaikkoja, ja kun kaupungin keskusta sekä kuuluisa Queen Victoria -tori ovat molemmat kävelymatkan päässä, ei ruokavaihtoehdoista ainakaan ole pulaa!

Opiskelumajoitus Melbournessa - RMIT kampus

Valmiina seikkailuun? Sinä ja RMIT University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä