RMIT University

Opiskelijaelämä Melbournessa

Opiskelijaelämä Melbournessa

Melbourne on yksi maailman miellyttävimmistä kaupungeista, mikä tekee siitä myös loistavan opiskelijakaupungin. Kun tarjontaa on yltä kyllin niin ravintoloiden, kahviloiden ja baarien sekä taiteen, urheilun kuin luonnonkin osalta, ei aika käy tylsäksi. Heittäydy mukaan aktiiviseen opiskelijaelämään RMIT:ssä!

Opiskelijakaupunki Melbourne

Melbournessa asuu yli 50,000 opiskelijaa jotakuinkin kaikkialta maailmasta. Kaupunki tarjoilee asukkailleen mielettömän valikoiman ravintoloita, lukuisia puistoja sekä monipuolisen kattauksen yöelämän vaihtoehtoja, livemusiikkia ja urheilutapahtumia. Melbournessa on helppo harrastaa ja olla aktiivinen: nauti luonnosta rannoilla ja kansallispuistoissa, hyödynnä leffateattereiden tiistai-alennukset (monet teatterit tarjoavat tiistaisin liput puoleen hintaan), osallistu erilaisiin kulttuuritapahtumiin ja 

Tekemistä Melbournessä opiskelijabudjetilla 
Aisti tunnelmaa ja sukella sekaan erilaisten tapahtumien pyörteisiin Federation Squarella. Aukion tapahtumakirjoon lukeutuu mm. ilmaisia keikat ja muut esitykset, erilaiset markkinat ja urheilutapahtumien juhlinta.

Federation square tarjoaa ohjelmaa opiskelijabudjetilla - Opiskelijaelämä Melbournessa

Käppäile kuuluisalla Queen Victoria -torilla ja anna mielen levätä leppoisassa tunnelmassa. Iltaisin samaisella paikalla toimii iltamarkkinat, joissa on on oma sykkivä tunnelmansa: katuruokaa, livemusiikkia, pikkubaareja ja hauskaa tekemistä hämärnevässä illassa.

Opiskelijaelämä Melbournessa vie opiskelijat toreille ja mukaan kaupungin elämään

Southgate-alue on täynnä elämää. Alue on ravintoloiden ja kahviloiden keskittymä, joten alueella on helppo viihtyä vaikka hieman pidempäänkin. Ota ilo irti ilmaisesta WiFistä tai keskity kauniiden maisemien ja katutaiteilijoiden esityksien ihailuun. 

student-in-melbourne-southgate-melbourne

Australian on täydellinen road trip -seikkailuihin: paljon näkemistä, hyvät tiet ja huikeita maisemareittejä! Great Ocean road on yksi parhaista maantieseikkailujen reiteistä, joten jossakin vaiheessa aussielämääsi, kannattaa ehdottomasti pakata auto opiskelukavereiden kanssa ja suunnata kohti seikkailuja. 

Opiskelijaelämä Melbournessa - Road trip

Dandenong Ranges on täydellinen spotti, jos luonto ja ulkoilmatekeminen kolahtavat. Alueella on vehreän luonnon lisäksi tarjontaa niin ruokaintoilijoille, taiteen harrastajille kuin lepoa kaipaavillekin. Lähde ja tutustu puutarhoihin, luontopolkuihin, viinitiloihin ja seikkailumahdollisuuksiin. 

Opiskelijaelämä Melbournessa - Dandenong ranges

Melbourne ilmasto

Melbourne sijaitsee lauhkean ilmaston vyöhykkeellä ja kaupungissa vallitsee meri-ilmasto. Kesällä (loka-maaliskuu) lämpötilat nousevat helposti yli 20°C ja parhaimmillaan yli 25°C. Talviaikaan on huomattavasti kylmempää, mutta lämpötilat pysyttelevät alimmillaankin kuitenkin plussan puolella. Erityisesti talvella sääolojen vaihtelu on nopeaa eikä ole mitenkään poikkeuksellista, että yhden päivän aikana voi kokea neljä vuodenkaikaa. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja RMIT University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä