RMIT University

Hakeminen RMIT Universityyn

Hakeminen RMIT Universityyn

RMIT Universityssä on käytössä jatkuvan haun järjestelmä. Tämä tarkoittaa, että voit hakea missä vaiheessa vuotta tahansa. Aloita prosessi kuitenkin ajoissa, jotta voit panostaa hakuun haluamallasi tavalla etkä joudu tekemään hätiköityjä päätöksiä. Kun olet liikkeellä ajoissa, ehdit hoitaa myös käytännön järjestelyt asianmukaisesti.

Sisäänpääsykriteerit

RMIT:hen ei ole yksiä yhtenäisiä pääsykriteerejä. Hyväksymiskriteerit vaihtelevat opintoaloittain. Tarkat koultusohjelma- ja opintoalakohtaiset kriteerit saat opintoneuvojiltamme, mutta varsin yleispätevänä ohjeistuksena on, että aiemmista opinnoista vaaditaan vähintään tyydyttäviä arvosanoja. 

Kielivaatimukset

RMIT ei vaadi ensisijaisesti erillisiä standardoituja kielitestejä (kuten TOEFL tai IELTS) todistukseksi riittävästä englannin kielen osaamisesta. Suomalaisilta opiskelijoilta riittää tavallisesti hyvä arvosana (vähintään 8) lukion päättötodistuksessa. Jos et ole käynyt lukiota tai olet hakemassa esim. maisteritason koulutusohjelmaan, tarkista opintoneuvojilta, minkälaisia todistuksia millekin opintoalalle vaaditaan. 

Hakuaikataulu

RMIT:ssä ei ole tarkkoja viimeisiä mahdollisia halupäivämääriä, joten käytännössä voit hakea mihin aikaan vuodesta tahansa. Kannattaa tietenkin olla ajoissa liikenteessä, jotta ehdit hoitamaan itse hakuprosessin lisäksi kaikki tarvittavat käytännön asiat aina opiskelijaviisumista, lentolippuihin ja asunnosta läksiäisbileisiin.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja RMIT University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä