RMIT University

Opiskelu RMIT:ssä tarkoittaa opiskelua keskellä kaupungin vilinää
 

Opiskelu RMIT Universityssä (Royal Melbourne Institute of Technology)

Jos haaveilet Australiassa opiskelusta, Melbourne ja Royal Melbourne Institute of Technology, tuttavallisemmin RMIT, tarjoaa täydellisen toteutusmahdollisuuden haaveillesi. RMIT on Australian isoin korkeakoulu, mikä tarkoittaa laajaakin laajempaa opintoala- ja kurssitarjontaa sekä lukemattomia mahdollisuuksia kansainvälisten suhteiden luomiseen.

Tällä sivulla on lyhyesti yleistä tietoa Royal Melbourne Institute of Technologyssä opiskelusta. Hanki nopeasti kokonaiskuva opintovaihtoehdoista, opiskelijaelämästä Melbournessa, opiskelijamajoituksesta ja hakuprosessista ja ota sitten yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat vastaukset kaikkiin yksityiskohtiin ja pääset alkuun unelmiesi toteuttamisessa.

RMIT on erittäin kansainvälinen yliopisto ja se saa toistuvasti kiitosta niin opiskelijoilta kuin työmarkkinoiltakin käytännönläheisistä opetusmetodeistaan. Yliopistossa keskitytään ratkaisukeskeisiin lähestymistapoihin niin opetuksessa kuin tutkimustyössäkin. RMIT:ssä opiskelijoista koulutetaan ammattilaisia nopeasti muuttuvaan maailmaan ja työelämän todellisiin tarpeisiin.

7 hyvää syytä opiskella RMIT:ssä 

 • RMIT tekee aktiivisesti yhteistyötä eri toimialojen ja paikallisyhteisöjen kanssa, mikä auttaa opiskelijoita valmistautumaan parhaalla mahdollisella tavalla tulevaan työelämään. 
 • Ulkomaalaisena opiskelijana sinulla on jopa 500 eri koulutusohjelmaa valittavanasi.
 • RMIT sijaitsee Melbournessa, joka on yksi maailman parhaista kaupungeista asua ja viettää aktiivista ja turvallista elämää. 
 • RMIT:n läsnäololla on suuri merkitys Melbournen kaupungille: kansainväliset opiskelijat ja yliopiston dynaaminen illmapiiri näkyy, tuntuu ja kuuluu koko kaupungissa, joten Melbourne todella on täydellinen opiskelijakaupunki. 
 • Opiskelijana RMIT:ssä sinulla on yli 100 erilaista yhteisöä, kerhoa ja seuraa, joiden joukosta valita omat uudet, tai elvyttää vanhat unohdetut, harrastukset.
 • RMIT tarjoaa opiskelijoilleen ilmaista tukea opintoihin: kuinka kehittää kirjoitustaitojasi, kuinka siirtää ajatukset vakuuttavasti paperille, kuinka kehittää esiintymistaitojasi sekä kuinka oppia paremmaksi oppijaksi eri opiskelutekniikoita käyttäen.  
 • RMIT:ssä sinua opettavat alansa huiput: moni opettajista on kukin aloillaan kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja tutkijoita ja alan kehittäjiä. 

RMIT - Opiskelu Melbournessa - KILROY auttaa maailmalle

Mitä RMIT:ssä voi opiskella?

Jo ulkomailla opiskelu itsessään tuo eteesi lukuisia oppimistilanteita päivittäin. Ulkomailla opiskelu ja eläminen opettaa nauramaan itselle ja omille ennakkoluuloille. Itsensä haastaminen, uusien tapojen ja toimintamallien omaksuminen ja epävarmuuden sietäminen ovat kaikki loistavia oppeja niin tulevaisuuden työuraa kuin elämääkin silmällä pitäen. 

Tämän kaiken päälle, ja tietenkin aussi-englannin lisäksi, RMIT tarjoaa mahdollisuuden opiskella

 • kandidaatin tutkinnon
 • maisterin tutkinnon
 • lukukauden tai kaksi kursseja vaihto-opiskelijana. 

Opintoalojen valikoima on vaikuttava, joten löydät varmasti sen oman alasi ja koulutuskokonaisuuden RMIT:n kurssitarjottimilta. Lisää tietoa opintovaihtoehdoista löydät täältä.

Jos eri koulutusohjelmat ja vaihto-opintojen käsite tuntuvat vieraalta, lukaise tiivistetty info, mitä eri vaihtoehdot oikein tarkoittavat: kandidaatin tutkinto, maisterin tutkinto ja vaihto-opinnot.

RMIT - Opiskelu Melbournessa - KILROYn kautta maailmalle

RMIT:n akateeminen maine

RMIT on arvostettu yliopisto, jolla on hyvä maine niin Australiassa kuin kansainvälisestikin. Erityisesti yliopisto saa kiitosta käytännönläheisestä otteesta koulutukseen. Maineen lisäksi RMIT on vuosien saatossa saanut myös lukuisia palkintoja ja huippusijoituksia erilaisilla kansainvälisillä ranking-listoilla.

 • sija 32 alle 50-vuotiaden yliopistojen maailmanlaajuisessa vertailussa (2014 QS World University Rankings)
 • sija 12 maailman yliopistojen joukossa, kun arviointikriteerinä oli tarjonta kansainvälisille opiskelijolle  (2013 QS World University Rankings)
 • Täydet 5 tähteä koulutuksen tasosta, työllistymisasteesta, opetuksen tasosta, kansainvälisyydestä sekä opetuksen, asumisen, opiskelijoiden hyvinvoinnin ja vapaa-ajan puitteiden infrastruktuurista (2013 QS Stars rating)

Mitä opiskelu RMIT:ssä maksaa?

Opintojen hinta ulkomailla koostuu lukukausimaksujen lisäksi luonnollisesti myös asumisen ja elämisen muista kustannuksista. Todennäköisesti haluat nauttia opiskelijaelämästäsi mahdollisimman monipuolisesti ja mahdollisesti myös matkustella ympäri Australiaa. Opiskelujen budjetoinnissa on tärkeää olla realistinen, mutta samalla ei ole mitään aihetta turhaan paniikkiin ja voivotteluun. Ota selvää asioista: työllistymismahdollisuudet, KELAn tuet, apurahat ja yliopiston omat stipendit. Kaikesta näistä saat infoa ottamalla yhteyttä opintoneuvojiimme.

RMIT:n lukukausihinnat ovat varsin kilpailukykyiset muihin australialaisiin yliopistoihin verrattuna. Hinnat vaihtelevat hieman valitsemasi opintoalan ja koulutusohjelman mukaan, mutta täältä voit selata esimerkkihintoja, joista saat suuntaa antavan käsityksen lukukausimaksuista. 

HUOM. Maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, eli opintojesi hinta on aivan sama, haitpa sitten meidän avullamme tai muita väyliä pitkin. 

Kuinka KILROY voi autttaa opiskelijaksi RMIT:hen?

Tiesithän, että saat meiltä ilmaista opintoneuvontaa? Voit siis soittaa, mailata tai varata ajan ja tulla paikan päälle Helsingin toimistoomme (tai kerran kuussa Turun toimistolle) juttelemaan tulevaisuuden opintosuunnitelmistasi. Saat infoa RMIT:stä, sen opintotarjonnasta, opintojen rahoituksesta, viisumeista ja mistä nyt vain kaipaatkin tietoa. 

Näiltä sivuilta löydät perustiedot Melbournessa ja RMIT:ssä opiskelusta, mutta kun kaipaat yksityiskohtaisempaa tietoa esim. yksittäisistä koulutusohjelmista tai kursseista, vieraile ihmeessä RMIT:n omilla nettisivuilla. Kun sitten olet kerännyt alkutiedot itse ja ehtinyt muokata jonkinlaisen käsityksen omista toiveistasi, ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin jatketaan prosessia yhdessä. Voit tietenkin olla meihin yhteydessä myös, jos et löydä etsimääsi joko yliopiston omilta sivuilta tai näiltä meidän sivuiltamme.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja RMIT University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä