Queensland University of Technology

Opiskelijakokemuksia QUT:sta

Haluatko tietää, minkälaista opiskelu Queensland University of Technologyssä oikein on? Lue muutamien kansainvälisten opiskelijoiden ajatuksia QUT:sta, Brisbanesta ja opiskelijaelämästä Australiassa.

Ewa Hamerlinksa, Puola

Tiedekunta: Creative Industries
Koulutusohjelma: Master of CI (Animation) graduate

Queensland University of Technology -KILROY

Master of Creative Industries -tutkinto antoi minulle mahdollisuuden rakentaa opintoni niiden animaation osa-alueiden ympärille, jotka kiinnostivat minua eniten. Opin tarvittavia teknisiä taitoja sekä yrittäjyyden yhdistämistä luovien tieteenalojen raameihin. Sain samalla upean mahdollisuuden työskennellä muusikoiden, kirjailijoiden ja taiteilijoiden kanssa. Opintojeni aikana luomani laaja verkosto tulee varmasti auttamaan haaveitteni toteuttamisessa. Tulevaisuudessa haluan olla animaattori tai luova johtaja multimedia-alalla.

Hanne Aasen, Norja

Tiedekunta: Masters of Business Advanced
Koulutusohjelma: Maisteritason vaihto-opinnot

Queensland University of Technology - KILROY

Maisterin tutkintoa opiskellessa sain keskittyä minulle kiinnostavimpaan alueeseen, markkinointiin. Opiskeltavat aineet olivat sekä luovia että käytännöllisiä, saaden minut ajattelemaan uudella tavalla. Palatessani Norjaan, työllistyin brändijohtajaksi. Käytän päivittäin QUT:ssä oppimiani taitoja kehittäessäni markkinointistrategioita tuotteilleni. Opettajieni tuki opintojen aikana ja niiden jälkeen oli enemmän, kuin mitä olisin koskaan voinut toivoa. Tuki oli myös parempaa kuin missään yliopistossa, jossa olin opiskellut aiemmin. Innovatiivisuus on iso osa markkinointia, ja käytännön esimerkit ja harjoitukset ovat auttaneet minua kunnon markkinointinenän kehittämisessä.

Ville Sillänpää, Suomi

Kurssi: Vaihto-opinnot

Queensland University of Technology - KILROY

Kaupungissa ja kampuksella kiertely oli todella helppoa: heti ensimmäisistä päivistä lähtien tunsin oloni kampuksella kotoisaksi ja yliopisto on todella tehnyt kaiken mahdollisen, jotta käytännön asiat toimivat ja ulkomaalaiset opiskelijat tuntevat olonsa tervetulleeksi. Kaikki on todella lähellä eikä minnekään täydy tarpoa pitkälti. Ihmiset ovat ystävällisiä ja kampuksen henkilökunta äärimmäisen avuliasta ja ammattitaitoista. Itse tykkään grillauksesta, ja Brisbanen ilmasto ja puistot ovat siihen loistavia.

Alexander Svaetichin (Norja) ja Eirik Fjellaksel (Ruotsi)

Kurssi: Creative Industries graduates

Queensland University of Technology - KILROY

Rakastuimme flash-ohjelmointiin QUT:llä ja yliopiston Creative Industries -tiedekunta oli loistava paikka hioa taitojamme. Valmistumisen jälkeen perustimme oman digitaalisen toimiston, Good Morningin. Yrityksen nimi kuvastaa intohimoamme nousta joka aamu uuteen päivään, tekemään mahdollisimman hyvää työtä. Olemme rakentaneet sivuja Peugeotille, Amnesty Internationalille, Doritokselle ja monille muille kansainvälisille yrityksille.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Queensland University of Technology?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä