Queensland University of Technology

Opinnot Queensland University of Technologyssä - KILROY

Opinnot Queensland University of Technologyssä

QUT:ssa on kuusi tiedekuntaa, joiden opintotarjonnasta löydät helposti sen sinua kiinnostavan alan. Kurssivalikoima on laaja, joten sen kun vain pohdit, mikä sinua kiinnostaa.

Queensland University if Technologyn 6 tiedekuntaa ovat: Business, Creative Industries, Education, Health, Law ja Science and Engineering. Erityisesti kauppatieteet ja arkkitehtuuri ovat huipputasoa QUT:ssa, mutta eipä sieltä huonoja – tai edes keskinkertaisia – koulutusohjelmia löydy, joten voit huoletta tehdä valintasi puhtaasti omien mielenkiintosi mukaan. 

Ulkomaalaisilla opiskelijoilla on oikeastaan aika lailla samat vaihtoehdot kuin australialaisillakin opiskelijoilla. Voit hakea

  • vaihto-opiskelijaksi (sekä kandi- että maisteritasolla)
  • suorittamaan koko tutkintoa: kandi, maisteri, tohtori
  • opiskelemaan sertifikaatti- ja diplomiohjelmiin.

Tarkempien kurssitietojen saamiseksi vieraile yliopiston omilla sivuilla. Jos et löydä etsimääsi tai tarvitse apua, voit aina olla yhteydessä opintoneuvojiimme.

Akateeminen kalenteri

Opintovuosi jakautuu QUT:ssa kahteen lukukauteen. Lukuvuoden aloittava lukukausi alkaa helmikuussa ja toinen heinäkuussa. Näiden lisäksi yliopisto järjestetään kesäkursseja tammi- ja helmikuussa sekä talvikursseja kesä- ja heinäkuussa. 

Opintovaihtoehdot Queensland University of Technologyssä

Selaa alta opintoalakotaisesti, mitä kaikkea ja millä tasolla Queensland University of Technologyssä voi opiskella.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Queensland University of Technology?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä