Queensland University of Technology

Opiskelijamajoitus Queensland University of Technologyssä - KILROY

Opiskelijamajoitus Queensland University of Technologyssä

QUT:lla on kaksi kampusta, jotka sijaitsevat molemmat varsin lähellä Brisbanen keskustaa. Moni opiskelija asuu kampuksien ulkopuolella kimppakämpissä, mutta QUT tarjoaa vaihtoehtona myös opiskelija-asuntoja kampuksella.

Queensland University of Technologyn kaksi kampusta, Gardens Point ja Kelvin Grove, ovat molemmat viihtyisiä ja tarjoavat opiskelijoille harrastusmahollisuuksia ja tekemistä myös luentosalien ulkopuolella.

Gardens Point 
Kampus sijaitsee Brisbane-joen varrella aivan kaupungin keskustassa. Kampuksen naapureina ovat kasvitieteellinen puutarha ja parlamenttitalo. Kampukselta käsin sinulla on kaikki tarvittava lähettyvilläsi: shoppausmahdollisuudet, ravintoloita, teattereita, gallerioita sekä julkinen liikenne (bussit, junat, lautat ja opiskelijoiden ilmaiset shuttle-kyydit), jonka kyydissä liikut kätevästi paikasta toiseen. 

Kelvin Grove 
Kampus sijaitsee kauniilla alueella 2 kilometrin päässä Brisbanen keskustasta. Kampukselta on erinomaiset kulkuyhteydet sekä Brisbanen keskustaan että Gardens Pointin kampukselle. 

Campus life at QUT, Australia - KILROY

Opiskelija-asunnot Brisbanessa

Kelvin Grove -kampuksella on oma opiskelija-asuntojen yksikkö. Kompleksin nimi on Iglu ja se pitää sisällään erilaisia kimppakämppävaihtoehtoja vaihto-opiskelijoille. Muille opiskelijoille, ja vaihto-opiskelijoille, jotka eivät syystä tai toisesta halua majoittua Iglussa, apua tarjoaa QUT Accommodation -yksikkö

Vaihtoehtoisesti voit tietenkin myös etsiä opiskelija-asuntosi Brisbanen yksityisiltä markkinoilta, mikä on suhteellisen yksinkertaista. 

Kampuselämä QUT:ssa

Accommodation at Queensland University of Technology - KILROY

Elämä kampuksilla ei rajoitu ainoastaan luentoihin eikä edes pelkästään luentoihin ja asumiseen. Toki oppimisen puitteet ovat huippuluokkaa ja ilmapiiri viestii yhtä aikaa korkeatasoisesta, haastavasta opiskelusta ja rennosta elämästä.

QUT:n kampuselämä on aktiivista ja täynnä mahdollisuuksia. Miltä kuulostaa esim. taidegalleriat, uima-altaat, urheilukeskukset ja kuntosalit kaikki osana normaalia kampuselämää? Hyvältä tietenkin. Mutta niin hienoja ja vaikuttavia kuin QUT:n tilat ja laitteet ovatkaan, ihmiset ovat se juttu, joka tekee QUT:sta niin hienon opiskelupaikan kuin se onkaan. Lukemattomat tapahtumat ja festarit, joita järjestetään läpi vuoden palvelevat kaikki juuri sitä tarkoitusta, että opiskelijat voivat tutustua toisiinsa ja tavata ihmisiä eri opintoaloilta, eri maista ja eri taustoista. 

Koko yliopiston yhteisten tapahtumien lisäksi, QUT:ssa on jotakuinkin 80 erilaista klubia ja kerhoa, joiden puitteissa pääset urheilemaan tosissasi tai vain testaamaan itsellesi uusia lajeja. Erilaiset ryhmät ovat avoinna kaikille, ja ne kokoontuvat mikä minkin teeman ympärillä: politiikkaa, uskontoa, lautapelejä, elokuvia, kokkausta, kulttuuria ja taidetta...

Student accommodation in Brisbane - QUT - KILROY

Liikkuminen QUT-kampuksilla

QUT:n opiskelijana sinulla on mahdollisuus valita, käytätkö yliopiston ilmaista shuttle-bussia vai liikutko mieluummin julkisen bussiverkoston puitteissa. Gardens Pointin opiskelijat kokevat tavallisesti julkisen liikenteen riittävänä, koska kampus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Brisbanen keskustasta. Kelvin Groven opiskelijat puolestaan arvostavat shuttle-järjestelmää, ja moni hankkii oman auton – etenkin tutkinto-opiskelijat. Oma auto antaa luonnollisesti vapautta myös viikonloppureissuja ja yliopiston loma-aikoja ajatellen.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Queensland University of Technology?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä