Queensland University of Technology

Kun opiskelet Queensland University of Technlogyssä, tapaat uusia tuttavuuksia ympäri maailman
 

Opiskelu Queensland University of Technologyssä

Queensland University of Technology sijaitsee aurinkoisessa Brisbanessa, joka on loistava paikka niin asua kuin opiskellakin. QUT on tunnettu ja arvostettu yliopisto niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Erityisesti yliopisto saa kiitosta sen käytännönläheisistä opetusmetodeista, jotka valmistavat opiskelijoita työelämään.

Tältä sivulta saat pikakatsauksen Queensland University of Technologystä ja lisäinfoa löydät puolestaan näiltä muilta sivuilta: opintovaihtoehdot, opiskelijaelämä, opiskelijamajoitus ja kampus sekä tietenkin haku.  

6 hyvää syytä opiskella Queensland University of Technologyssä

 • Queensland University of Technology (QUT) tunnetaan lisänimestään 'university of the real world'. Nimen taustalla on yliopiston tiivis yhteistyö eri toimialojen, teollisuuden ja yritysmaailman kanssa. QUT:ssa ei opiskella opiskelun vuoksi, vaan yliopisto valmistaa opiskelijoita todellista maailmaa varten, jossa on osattava soveltaa teorioita ja toteuttaa käytännössä.
 • Brisbane yliopiston sijaintina on yksinkertaisesti loistava. Kaupungissa on 24 puistoa ja aurinko paistaa keskimäärin 261 päivää vuodesta. 
 • Queensland University of Technologyn luennoitsijat ovat alansa huippuja, mikä takaa korkeatasoisen ja ajantasaisen koulutuksen. Unohda vanhentuneiden tietojen oppikirjat, QUT:ssa opiskelijat valmistuvat uusimpien tietojen kanssa varusteltuna.  
 • Yliopistolla on oma urapalvelu ja mentorointi -järjestelmä, jonka puitteissa opiskelijat ja alan ammattilaiset kohtaavat.  
 • Yliopisto on jo pitkään panostanut ulkomaalaisten opiskelijoiden integrointiin. Queensland University of Technologyssä todella ymmärretään, että kun opiskelijat tuntevat olonsa kotoisaksi, opiskelu sujuu paremmin ja opiskelijat ovat aktiivisempia, mikä auttaa luonnollisesti yksittäistä opiskelijaa mutta myös koko opiskelijakuntaa: aktiivinen osallistuminen opetukseen haastaa niin opettajat kuin toiset opiskelijatkin tekemään parhaansa ja pohtimaan uusia näkökulmia. 
 • Queensland University of Technologyn opiskelijana sinulla on valittavanasi yli 600 kurssia, joten sopivan opintokokonaisuuden kasaaminen on helppoa.  

Opiskelu Queensland University of Technologyssä - KILROY

Mitä Queensland University of Technologyssä voi opiskella?

Huikeita biitsejä, dynaamisia kaupunkeja, sademetsää, Iso valliriutta, paratiisisaaria ja komeita road trip -maisemia – tätä kaikkea on Australia ja Queensland. Opiskelu Queensland University of Technologyssä tarkoittaa siis koulutuksen lisäksi oppeja kokemuksien muodossa myös yhtä lailla kampuksen ulkopuolella. Opettele sukeltamaan, opi ajamaan "väärällä" puolella tietä, opi Australialle ominaisista eläimistä ja kasveista; opi haastamaan itsesi seikkailuihin, kokeilemaan uutta ja ottamaan rennosti. 

Itse yliopistolla opintovaihtoehtosi ovat laajat: 

 • Voit hakea opiskelijaksi joko tutkinto-ohjelmiin suorittamaan kandinmaisterin tai tohtorin tutkintoa
 • Jos olet jo kirjoilla yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa Suomessa, vaihto-ohjelmaan lukukaudeksi tai kahdeksi sekä kandi- että maisteritasolla. 
 • Tarjolla on myös erilaisia sertifikaatti- ja diplomaohjelmia.

Jos kaipaat kertausta, mitä kandi-, maisteri- tai vaihto-opinnot ulkomailla tarkoittaakaan, lue lisää linkeistä tai kysy lisää opintoneuvojiltamme

Opiskelu QUR:ssa - KILROY auttaa maailmalle

Mitä opiskelu Queensland University of Technologyssä maksaa?

Opiskelu Australiassa yliopistoissa on maksullista toisin kuin Suomessa. Mutta muistathan, että opiskelu ulkomailla myös antaa enemmän kuin opiskelu Suomessa – ei siksi, että suomalaiset yliopistot olisivat huonoja vaan koska ulkomailla eläminen ja asuminen on jo itsessään kokemus, joka kartuttaa osaamistasi, ymmärrystäsi, kielitaitoasi sekä parantaa itseluottamustasi ja opettaa mm. sopeutumaan vieraisiin ja muutuuviin olosuhteisiin.

Tiesithän myös, että haitpa sitten meidän kautta ja opintoneuvojiemme avustuksella tai yliopiston omia väyliä pitkin, maksat lukukausimaksut aina samansuuruisina ja suoraan yliopistolle.

Lukukausien hinnat vaihtelevat QUT:ssa koulutusohjelmasta ja opintoalasta riippuen. Selaa esimerkkejä lukukausihinnoista, niin saat suuntaa antavan käsityksen ulkomailla opiskelun kustannuksista. Tarkat opinto-ohjelmakohtaiset hinnat saat aina opintoneuvojiltamme. Lukukausimaksujen lisäksi budjetoinnissa on hyvä ottaa huomioon myös elämisen kulut ja toisaalta työllisyysmahdollisuudet. Opintoneuvojamme auttavat myös näissä asioissa, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy pois.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia 

Opiskelijaksi Queensland University of Technologyyn? KILROY auttaa maailmalle!

 • Yliopistolla on oma taidegalleria ja useita uima-altaita.
 • Tavanomaisten liikuntavaihtoehtojen lisäksi Queensland University of Technologyllä on myös oma "brain fitness lab".
 • Yliopistossa opiskelee yli 700 ei-australialaista opiskelijaa, jotka tulevat yli 100 eri maasta ympäri maailman.
 • Yliopistolla on kaksi omaa baaria, joissa tapahtuu aina jotakin mielenkiitoista. 
 • Queensland University of Technology järjestää joka perjantai leikkimielisiä jalkapallo-otteiluita oppilaiden välillä. 
 • Queensland University of Technologylla on oma Instagram-tili, josta voit vakoilla opiskelijoiden arkea. 

Kuinka KILROY voi auttaa opiskelemaan Brisbaneen?

Opintoneuvontamme on maksutonta, joten et häviä mitään ottamalla yhteyttä tai varaamalla henkilökohtaisen neuvonta-ajan. Tuemme sinua ulkomaan opiskelun suunnittelussasi, joten älä turhaan jää kysymyksiesi kanssa yksin. 

Opiskelu Brisbanessa, QUT:ssa - KILROY

Näiltä sivuilta löydät yleisen tason tietoa Queensland University of Technologystä. Kun kaipaat yksityiskohtaista tietoa esim. kurssikuvauksia ja koko kurssivalikoiman, käväise yliopiston omilla sivuilla. Jos et löydä etsimääsi tai tarvitse apuja esim. terminologian tai kurssien yhteensopivuuksien kanssa, voit aina kysyä meiltä. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Queensland University of Technology?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä