Monash University

Opinnot Monash Universityssä - KILROY

Opinnot Monash Universityssä

Monash Universityssä opiskelet aidosti kansainvälisessä ympäristössä ja ilmapiirissä. Australian suurimman yliopiston kurssitarjonta on niin ikään suuri, joten Monashissa voit opiskella jotakuinkin mitä tahansa.

Monash Universityn kattavan opintotarjonnan akateemisesti arvostetuimmat ja suosituimmat alat ovat kauppatieteet, taloustieteet ja insinööritieteet. Näiden lisäksi voit valita esimerkiksi arkkitehtuuria, tuotemuotoilua, avaruustekniikkaa ja liikuntatieteitä. Opintoaloja on vaikka kuinka, joten tutustu tarjontaan rauhassa – löydät varmasti itseäsi innostavan kokonaisuuden! 

Selaa kursseja Monash Universityn omilla sivuilla ja ota sitten yhteyttä, niin pohditaan vaihtoehtojasi yhdessä.

Mitä Monash Universityssä voi opiskella?

  • Vaihto-opinnot
    Vaihto-opiskelijana valittavanasi on kursseja 10 eri tiedekunnasta. Voit keskittyä yhteen alaan tai valita kursseja monipuolisesti eri aloilta.  
  • Kandidaatin tutkinto
    Niin sanottujen tavallisten kanditutkintojen, kuten kauppatieteiden kandidaatti, lisäksi Monash on erinomainen korkeakoulu opiskella jotakin hieman erikoisempaa, kuten vaikkapa avaruustekniikan kandidaatti.
  • Maisterin tutkinto
    Monash Universityn maisterin tutkintovaihtoehdot mahdollistavat erikoistumisen melkeinpä alalta kuin alalta. Halusitpa sitten opiskella kirjanpitoa, viestintää, luovaa kirjoittamista tai jotakin ihan muuta. 

Milloin lukuvuosi alkaa?

Monash Universityssä akateeminen vuosi on jaettu kahteen lukukauteen. Ensimmäinen lukukausi starttaa helmikuussa ja toinen heinäkuussa. 

Monash Universityn opintovaihtoehdot

Avaa alta Monashin koulutustarjonta alakohtaisesti, niin näet mitä alaa voit opiskella milläkin tasolla.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Monash University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä