Monash University

Opiskelijamajoitus Monash Universityssä - KILROY

Opiskelijamajoitus Monash Universityssä

Monash University kiinnostaa, mutta toiselle puolelle maapalloa muutto mietityttää. Ei huolta. Me ja yliopisto paikan päällä auttaa, neuvoo ja tukee.

Opiskelija-asunnot Melbournessa

Monash tarjoaa opiskelijoilleen edullisia asuntoja neljällä viidestä kampuksestaan. Kampuksesta riippuen voit valita oman yksityisen huoneen opiskelija-asuntolasta tai asua yhdessä toisten opiskelijoiden kanssa jaetuissa asunnoissa. 

Kampusasuntojen lisäksi vaihtoehtona on tietenkin myös asunnon hankkiminen kampuksen ulkopuolelta ykistyisiltä markkinoilta. Moni eurooppalainen opiskelija valitseekin tämän vaihtoehdon ja muuttaa uusien opiskelukavereiden kanssa kimppakämppään kampuksen lähettyville. Yliopisto auttaa opiskelijoita asunnon etsinnässä myös kampuksen ulkopuolta: saat yhteystietoja ja vinkkejä asunnon vuokraamisesta yksityisiltä markkinoilta Melbournesta. 

Monash Universityn kampukset

Monash University on levittäytynyt Melbournessa viidelle kampukselle. 

 • Parkville
  Parkville sijaitsee n. 3 kilometrin päässä Melbournen business-keskustasta. Tällä kampuksella opetetaan pääasoassa farmasian opintoja. Parkvillen kampus on ainoa Monashin viidestä kampuksesta, jolla ei ole omaa kampusmajoitusta.
 • Caulfield
  Caulfield sijaitsee n. 9 kilometrin päässä Melbournen keskustasta. Kampus on Monashin toiseksi suurin kampus, ja siellä opiskelevat mm. kauppa- ja taloustieteen opisekelijat, taidealojen, arkkitehtuurin ja tietotekniikan opiskelijat. 
 • Clayton
  Clayton, Monash Universityn suurin kampus, sijaitsee n. 20 kilometrin päässä Melbournen keskustasta. Claytonissa sijaitsevat erilaiset opiskelija- ja tukipalvelut. Kampuksella opetetaan myös kauppatieteitä, taideaineita, insinööri- ja lakikursseja sekä luonnontieteitä. Clayton on myös opiskelijatapahtumien keskus. 
 • Berwick
  Monashin kampuksista pienin, Berewick, sijaitsee n. 40 kilometrin päässä Melbournen keskustasta. Berewick on opettajakoulutuksen keskus. 
 • Peninsula
  Penisula sijaitsee hieman yli 40 kilometrin päässä Melbournen keskustasta. Tällä kampuksella opetetaan pääasiassa terveydenhuoltoalan ja varhaiskasvatuksen kursseja. 

Kampuselämä Monash Universityssä - KILROY

Kampuselämä Monash Universityssä

Monashin kampuksilla vallitsee ystävällinen ilmapiiri, joka saa kiitosta niin australialaisilta kuin ulkomaalaisiltakin opiskelijoilta. Kaikki kampukset ovat moderneja ja täynnä aktiviteettimahdollisuuksia. Monashin opiskelijakunta pyörittää yli 100 erilaista järjestöä ja klubia, joiden puitteissa pääset helposti ja hauskasti mukaan opiskelijaelämään: osallistu illallisille, leireille, yritysvierailuille, konferensseihin ja verkostoitumistapahtumiin ja tutustut nopeasti isoon joukkoon muita opiskelijoita samalla kun syöt hyvin, pidät hauskaa ja opit yhtä jos toista.

Monash University panostaa myös yhteisöprojekteihin, joiden tavoitteena on tehdä hyvää yhteisön hyväksi. Sinulle opiskelijana tämä tarkoittaa mahdollisuutta osallistua erilaisiin vapaaehtoistyöprojekteihin niin Melbournessa kuin muuallakin maailmassa. Kartuta työkokemustasi, testaa taitojasi ja haasta itsesi astumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle. 

Monash University tarjoaa aktiviteetteja myös urheilun ystäville, olitpa sitten urheilija itse tai nautit urheilun ja urheilutapahtumien huumasta katsomosta käsin. 

Saat pienen esikatsauksen Monashin opiskelijaelämään seuraamalla yliopiston Instagram-tiliä.

Liikkuminen Melbournessa ja kampuksilla

Monashin kaikki viisi kampusta on hyvien yhteyksien päässä: liikut helposti julkisilla kulkuneuvoilla kampuksilta kaupunkiin. Lukukausien aikana kampuksien välillä kulkee ilmainen shuttle-bussi, jolla opiskelijat liikkuvat kätevästi kampukselta toisille.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Monash University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä