Monash University

Hakeminen Monash Universityyn - KILROY

Hakeminen Monash Universityyn

Jos Monash University ja Melbourne kiinnostaa, toimi nopeasti. Monash on erittäin suosittu yliopisto, joten suosittelemme, että aloitat haun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Avun, neuvot ja ohjeet saat tietenkin meiltä.

Olemme Monash Universityn virallinen edustaja Suomessa, mikä tarkoittaa, että saat meiltä aina ajantasaista tietoa ja nopeasti vastaukset kaikkiin hakuun liittyviin kysymyksiisi.

Tiesithän, että opintoneuvontamme on maksutonta. Jos päätät hakea kauttamme veloitamme 50€ käsittelykulun. Tämä summa maksaa itsensä nopeasti takaisin, kun otamme puolestasi kopiot ja todistamme ne oikeiksi sen sijaan, että joutuisit viemään papereita notaarille. Lukukausimaksut maksat suoraan yliopistolle täysin samansuuruisina riippumatta siitä, haetko meidän kauttamme tai muita väyliä pitkin. 

Pääsyvaatimukset Monash Universityyn

Sisäänpääsyvaatimukset vaihtelevat tutkinnosta (kandi, maisteri, tohtori), haetko vaihto-opintoihin vai suorittamaan koko tutkintoa, ja mitä alaa pyrit opiskelemaan. Yleisesti Monash vaatii opiskelijoiltaan hyviä arvosanoja aiemmista opinnoista. Opiskelijavalinnoista vastaava komitea tarkastelee opiskelijoiden menestystä erityisesti niiden kurssien osalta, mille alalle olet hakemassa Monashiin. Saat tarkemmat tutkinto- ja alakohtaiset pääsyvaatimukset opintoneuvojiltamme.

Kielivaatimukset

Jos olet hakemassa Monash Universityyn suorittamaan kandin tutkintoa tai vaihto-opintoihin joko kandi- tai maisteritasolle, kielitodistukseksi riittää tavallisesti hyvä arvosana (8–10) lukion päättötodistuksessa. Lukion päättämisestä ei kuitenkaan saa olla yli 5 vuotta, jotta arvosana voi korvata erillisen kielitestin.

Jos haet maisteriohjelmiin, englannin kielen taito tulee todistaa standarisoiduilla kielitesteillä, joko TOEFL- tai IELTS-testillä.

Huomaathan kuitenkin, että vaatimukset vaihtelevat opintoaloittain, ja toisinaan myös vuodesta toiseen, joten ennen kuin ilmottaudut maksullisiin kielitesteihin, tarkista opintoneuvojiltamme, tarvitsetko ylimääräistä testiä. 

Milloin hakea Monash Universityyn?

Monashissa on käytössä ns. jatkuvan haun järjestelmä, mikä tarkoittaa, että voit hakea opiskelijaksi missä vaiheessa vuotta tahansa eikä yliopistolla ole tarkkoja viimeisiä hakupäivämääriä. Huomaathan kuitenkin, että opiskelija-asunnot täyttyvät nopeasti, apurahojen ja stipendien hakuun on tavallisesti annetut takarajat, ja sinun tulee jättää aikaa esim. opiskelijaviisumin hakuun (voit hakea viisumia vasta kun olet saanut opiskelupaikan).

Nopealla aikataululla lähtö toki onnistuu, mutta moni hoitaa muuton toiselle puolelle maapalloa ja kaikki siihen liittyvät käytännön asiat vakuutuksista, lentolippuihin ja pakkaamisesta ajatukseen sopeutumisesta mieluummin rauhassa. Olipa aikataulusi mikä tahansa, saat aina avun ja tuen opintoneuvojiltamme.

Apurahat Monash Universityn opiskelijoille

Monash University tarjoaa opiskelijoilleen useita mahdollisuuksia hakea erinäistä taloudellista tukea. Selaa yliopistojen stipendejä ja lue lisää, kuinka ja milloin hakea niitä.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Monash University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä