Monash University

Opiskele Australiassa Monash Universityssä ja saat ystäviä ympäri maailman
 

Opiskelu Monash Universityssä

Monash University on Australian suurin ja kansainvälisin yliopisto. Yliopistolla on 5 kampusta ympäri Melbournea, joka on muuten äänestetty useina vuosina maailman parhaaksi opiskelijakaupungiksi.

Lue tältä sivulta tiivistetysti perusasiat Monash Universityssä opiskelusta. Alasivuilta löydät sitten asteen verran tarkempaa infoa opintovaihtoehdoista, opiskelijamajoituksesta ja yliopiston kampuksista, opiskelijaelämästä Melbournessa ja hakemisesta Monash Universityyn. Lue myös opiskelijakertomus Mathiaksen omakohtaisesta kokemuksesta.

Miksi opiskella Monash Universityssä?

Monash on tunnettu erityisesti kansainvälisestä ilmapiiristään: yli 100 maasta tulevat opiskelijat tuovat kukin kampuksille oman vivahteensa ja tekevät oppimisesta monipuolista, kun kukin peilaa asioita omista lähtökohdistaan. 

Yliopistossa panostetaan opiskelijoiden valmiuteen siirtyä opintojen jälkeen työelämään. Monash Universityn opiskelijana yhdistät luento-opetukseen harjoittelujaksoja, työssä oppimista sekä vapaaehtoisprojekteja, mikä tekee sinusta hyvän kandidaatin, kun on aika hakea työpaikkoja. 

Opiskelu Monash Universityssä

Mitä Monash Universityssä voi opiskella?

Monash Universityn tarjonta on laaja niin luentosaleissa kuin niiden ulkopuolellakin. Akateemisen koulutuksen saralla vaihtoehtosi ovat kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinto sekä lukukauden tai kahden mittaiset vaihto-opinnot osana suomalaista kandin tai maisterin tutkintoja.

Ulkomailla opiskelu on rakenteellisesti varsin samanlainen suomalaiseen korkeakoulujärjestelmään nähden. Jos kaipaat kertausta opintojen eri tasosta ja termeistä, lukaise pikaisesti kandidaatti-, maisteri- ja vaihto-opinnoista ulkomailla

Opinto-ohjelman ulkopuolisia oppimismahdollisuuksia tulee vastaan kaikkialla: Melbourne on täynnä taidetta, kahviloita ja piilotettuja helmiä. Ota opiksesi paikallisesta tavasta istuskella kahvilassa tunteja sekä ennakkoluulottomasta asenteesta kokeilla uusia ruokia ja tutustua uusiin ihmisiin.

Mitä Monash Universityssä opiskelu maksaa?

Kun mietit ulkomailla opiskelujen kustannuksia, muista että eläminen, asuminen ja matkustelu maksaa myös Suomessa. Toki ulkomaalaisten korkeakoulujen lukukausimaksut ovat ns. ylimääräinen kuluerä opiskelijabudjettiin, mutta vastaavasti ulkomailla opiskelusta sinulle jää käteen paljon enemmän kuin Suomessa opiskelusta. Lue lisää ulkomailla opiskelun kustannuksista ja hyödyistä.

Kuten muuallakin myös Monash Universityssä lukukausimaksut vaihtelevat koulutusohjelman tason (kandi, maisteri, tohtori) ja valitsemasi opintoalan mukaan. Huomaathan kuitenkin, että yliopistolle maksamasi lukukausimaksut ovat täysin samat haetpa sitten meidän avustuksella tai muita väyliä pitkin. Saat suuntaa antavan käsityksen Australiassa opiskelun hinnoista, kun katsot esimerkkejä lukukausimaksuista.

Monash Universityn akkreditioinnit

Monash Universityn korkeatasoinen koulutus ja tutkimustyö on tunnustettu kansainvälisissä yliopistoja arvioivissa listauksissa. Monash on Australian eliittyyliopistojen liittouman, Group of Eight, jäsen. Jäsenyys kertoo yliopiston tutkimuksen ja opetuksen korkeasta tasosta ja opetuksen ajankohtaisuudesta.

Monashin kauppakorkeakoululla on kolminkertainen akkreditointi. Tämä tarkoittaa, että kolme suurinta ja vaikutusvaltaisinta kauppakorkeakouluja arvioivaa järjestöä, EQUIS, AASCB ja AMBA. Maailmanlaajuisesti alle 1% maailman kauppatieteiden opintoja tarjoavista korkeakouluista on saanut vastaavan kolminkertaisen akkreditoinnin. 

Opiskelu Monash Universityssä Melbournessa - KILROY

Pikkutietoa Monash Universitystä

  • Monash on Australian suurin yliopisto: 63,000 opiskelijaa, joista 22,000 on kansainvälisiä opiskelijoita.
  • Clayton, yliopiston pääkampus, on niin iso, että sillä on oma postinumeronsa! 
  • Monash University on nimetty Sir John Monashin mukaan, jonka kasvot komistavat myös Australian 100 dollarin seteliä. 
  • Yliopistolla on oma tuulitunneli, jota käyttävät pääasiallisesti insinööriopiskelijat omissa testeissään. 
  • Monashissa on yli 140 eilaista kerhoa ja yhteisöä sekä 40 eri urheiluklubia –opiskelijoilta ei lopu tekeminen ja vaihtoehdot kesken! 

Kuinka KILROY voi auttaa opiskelemaan Melbourneen?

Olemme Monash Universityn virallinen edustaja Suomessa, mikä tarkoittaa, että teemme yliopiston kanssa tiivistä yhteistyötä: meillä on aina viimeisimmät tiedot niin hakuun, opiskeluun ja esim. opiskelija-asuntoihin liittyvissä asioissa. Tämä puolestaan tarkoittaa, että sinä saat tarvitsemasi vastaukset meiltä helposti ja luotettavasti. Opintoneuvontamme on maksutonta.

Kun haluat yksityiskohtaisia tietoja esim. kursseista. vieraile yliopiston omilla sivuilla. Ja kun sitten olet tehnyt valintoja, tai ainakin pohtinut vaihtoehtoja, ota meihin yhteyttä, niin neuvomme, miten pääset tavoitteisiisi ja etenet hakuprosessissa.

Voit tietenkin olla meihin päin yhteydessä, jos et löydä etsimääsi yliopiston sivuilta tai kaipaat apuja esim. terminologian ymmärtämiseen tai opintojen vastaavuuksien pohtimiseen.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Monash University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä