Macquarie University

Opinnot Macquarie Universityssä - KILROY

Opinnot Macquarie Universityssä

Macquarie Universityssä voit suorittaa kandidaatin ja maisterin tutkinnon, tai jos olet jo kirjoilla suomalaisessa korkeakoulussa voit lähteä Macquarieen vaihtoon. Lue lisää opintovaihtoehdoistasi Australiassa ja Macquareissa!

Macquarie Universityn koulutusohjelmien ja opintoalojen valikoima on laaja, joten löydät varmasti sen kurssitarjottimilta itseäsi kiinnostavia ja sopivasti haastavia vaihtoehtoja.  

Mitä Macquarie Universityssä voi opiskella?

Ulkomaalaisena opiskelija voit lähteä Macquarieen suorittamaan 

  • kadidaatin tutkinnon
  • maisterin tutkinnon
  • vaihto-opintoja lukukauden tai kaksi.

Kun haluat yksityiskohtaista tietoa esimerkiksi kurssivalikoimasta, käy Macquarien omilla sivuilla. Jos et löydä etsimääsi, tarvitset apuja opintovastaavuuksien hahmottamisessa tai kaipaat vain jotakuta, kenen kanssa pallotella ideoita ja vaihtoehtoja, ota yhteyttä opintoneuvojiimme.

Milloin lukukausi alkaa?

Australiassa ja Macquarie Universityssä akateeminen vuosi on jaettu kahteen lukukauteen, jotka starttaavat helmikuussa ja heinäkuussa. Myös kesäloman aikana (joulu-tammikuussa) järjestetään kursseja, jotta opiskelijat voivat halutessaan jakaa varsinaisen lukuvuoden työtaakkaa. 

Aloita haku ottamalla yhteyttä opintoneuvojiimme mahdollisimman pian, kun olet tehnyt päätöksesi hakea ulkomaille opiskelemaan. Macquarie on suosittu yliopisto, joten ole liikkeillä ajoissa – ihan jo siksikin että ehdit hoitaa kaikki käytännön järjestelyt viisumista opiskelija-asuntoon kuntoon.

Opintovaihtoehdot Macquarie Universityssä

Alta näet, mitä kaikkea Macquariessa voi opiskella ja millä tasolla (kandi, maisteri). Klikkaa opintoalojen pääotsakkeet auki ja näet tarkempia koulutusohjelmavaihtoehtoja.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Macquarie University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä