Macquarie University

Opiskelija-asunnot Macquarie Universityssä - KILROY

Opiskelijamajoitus Macquarie Universityssä

Macquarien moderni kampus komeilee valtavalla puistoaueella yhden eteläisen pallonpuoliskon suurimman teknologia-aleen keskellä. Macquarie on saanut niin kansallista kuin kansainvälistäkin arvostusta sen kampusalueiden viihtyvyydestä ja ympäristöystävällisyydestä.

Macquarie Universityssä on 4 tiedekuntaa: ArtsHuman SciencesBusiness & Economics ja Science. Kaikki tiedekunnat tarjoavat huippuluokan opetusta, mutta yliopistoelämään kuuluu niin paljon muutakin kuin opiskelu. Opit vähintäänkin yhtä paljon luentosalien ulkopuolella, kun järjestät elämääsi uudessa maassa, vieraalla kielellä ja uusien tapojen keskellä.

Kampuselämässä keskeistä on olla aktiivinen ja mennä aina sinne, missä tapahtuu. Hyvä ensimmäinen aske on hoitaa itsellesi opiskelijakämppä läheltä kampusta, joka on tapahtumien keskipiste!

Opiskelija-asunnot Sydneyssä

Opiskelijalla on useita vaihtoehtoja asumisen suhteen Sydneyssä. Macquarien kansainvälisten palveluiden yksilkkö auttaa kaikkia ulkomaalaisia opiskelijoita asunnon etsinnässä. Voit toki halutessasi järjestää asumisesi myös täysin itsenäisesti yksityisiltä markkinoilta.

Miten tahansa päätätkin hankkia opiskelijakämppäsi, suosittelemme, että menet mahdollisuuksien mukaan paikalle vähintään viikkoa ennen lukukauden alkua, jotta ehdit hieman tutustua alueeseen, etsimään kämppäkaverin ja hoitamaan asumiseen liittyvät käytännön järjestelyt.

 • Opiskelijamajoitus kampuksella
  Kaikki yliopiston omat opiskelija-asunnot sijaitsevat joko kampuksella tai aivan sen tuntumassa. Kampusasuntoloissa on aina myös asukasneuvoja, joka varmistaa että ulos- ja sisäänmuutot sujuvat jouhevasti ja että asuntola on viihtyisä ja turvallinen kaikille asukkaille. 
 • Asunto yksityisiltä markkinoilta
  Kampuksen läheisyydessä on useita kerros- ja rivitaloalueita, jotka ovat erityisesti opiskelijoiden suosiossa. Ennen kuin lupaudut asukkaaksi ja maksat mitään, varmista asunnon kunto paikan päällä ja, että sen sijainti on sinulle sopiva.
 • Kotimajoitus
  Kotimajoituksessa asut australialaisen perheen kotona, jossa sinulla on oma makuuhuone. Ruokailut sisältyvät kotimajoituspaketteihin. Yliopisto ei järjestä kotimajoituksia, vaan opiskelijoiden tulee itse olla yhteydessä kotimajoituksia välittävään yritykseen. Kansainvälisten opiskelijoiden toimisto neuvoo sinut kuitenkin alkuun tässäkin asiassa, jos olet kiinnostunut kotimajoituksesta.

Opiskelijamajoitus ja kampuselämä Macquarie Universityssä - KILROY

Macquarie Universityn kampukset

Maqcuarie Universityllä on kaksi kampusta: kaupunkikampus sijaitsee Sydneyn teknologiakeskuksessa ja toinen, North Ryde, kampus on perustettu upealle puistoalueelle.

Yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen erilaisia tukipalveluita: voit keskustella niin opinnoista, työelämästä kuin tulevasta urastasikin. Macquariella on myös omat terveydenhuoltopalvelut opiskelijoille. Neuvontapalveluiden lisäksi Macquarie tarjoaa opiskelijoilleen erinomaiset puitteet erilaisiin liikuntaharrastuksiin. 

Aktiivista elämää Macquarien kampuksella

Kampuksella kannattaa olla aktiivinen. Liity erinäisiin opiskelijaryhmiin ja -klubeihin, aloita uusi harrastus ja haasta itsesi mukavuusalueesi ulkopuolelle. Kokeile uusia urheilulajeja ja harrrastuksia – sen lisäksi, että pidät hauskaa, tutustut uusiin ihmisiin. Tekeminen on paras tapa luoda ystävyyssuhteita, joten heittäydy aktiivisen opiskelijaelämän vietäväksi!


Kampuksella on opiskelija-asuntojen lisäksi iso määrä muita palveluita, jotka tekevät opiskelustasi Macquarie Universityssä ja olostasi Australiassa helppoa:

 • Yliopistolla on oma juna-asema, josta pääset helposti ja nopeasti Sydneyn keskustaan. Opiskelijana olet oikeutettu alennettuihin hintoihin.  
 • Macquarien kirjasto on vaikuttava niin arkkitehtuurisesti, toiminnaltaan kuin sisällöltäänkin. 
 • Yksityinen opetussairaala palvelee opiskelijoita ja yliopiston henkilökuntaa. 
 • Moderni urheilukeskus sekä uimakeskus, jossa uit halutessasi sekä ulkona että sisällä, lämmitetyissä altaissa tietenkin. 
 • Yliopiston päärakennus on lukuisien kahviloiden ja baarien keskittymä. Samaisesta paikkaa löydät niin ikään pankkipalvelut ja ostosmahdollisuuksia. 
 • Macquarien tiede ja luovien taiteiden tiedekunnat lukeutuvat koko Aasian ja Tyynenmeren alueen parhaimmistoon. 
Valmiina seikkailuun? Sinä ja Macquarie University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä