Macquarie University

Opiskelu Macquarie Universityssä - Luentosaleissa riittää elämää
 

Opiskelu Macquarie Universityssä

Macquarie on Australian modernein yliopisto, ja se saa vuosi toisensa jälkeen kiitosta ja kansainvälistä tunnustusta korkeatasoisesta poikkitieteellisesta tutkimustyöstä ja opetuksesta.

Tälle sivulle on koottu lyhyesti asiaa Macquarie Universityssä opiskelusta. Alasivuilta pääset puolestaan tutustumaan hieman tarkemmin opintovaihtoehtoihin, opiskelijaelämään Sydneyssä, opiskelijamajoitusasiohin ja Macquarien kampuksen palveluihin sekä hakuprosessiin.

6 hyvää syytä opiskella Macquarie Universityssä

  1. Yritysjohtajat ympäri maailman rankkaavat Macquiren Australian viiden parhaan yliopiston joukkoon, kun he arvioivat omia rekrytointejaan. 
  2. Jopa 90% alle 25-vuotiaista valmistuneista työllistyy puolen vuoden sisään opintojen päättymisen jälkeen. 
  3. Macquarien kampus on vain puolen tunnin ajomatkan päässä Sydneystä. 
  4. Erityisesti Macquarien kauppatieteiden, ympäristötieteiden, psykologian ja insinööritieteiden koulutusohjelmat ovat arvostettuja kansainvälisissä vertailuissa.
  5. Yliopiston soveltavan taloustieteen maisteriohlema (Master of Applied Finance) on maailman laajin. 
  6. Keskeinen osa Macquarien ainutlaatuista oppimisympäristöä on PACE, Professional and Community Engagement. PACEn puitteissa opiskelijat pääsevät käyttämään ja testaamaan oppimaansa työelämän todellisessa ympäristössä ja oikeiden haasteiden ratkaisemiseksi. 

Opiskelu Macquarie Universityssä - KILROY

Macquarie Universityn kansainvälinen ranking-menestys

Yksi kansainvälisesti laajimmista yliopistoja arvioivista ranking-järjestelmistä on QS Stars rating system. Macquarie University sai täydet viisi tähteä (2017) kaikilla arvioinnin osa-alueilla: graduate employability, teaching, research, facilities, innovation, internationalization, access, specialist subjects.

Mitä Macquarie Universityssä voi opiskella?

Macquarie University tarjoilee opiskelijoilleen huippuluokan opetusta lukuisilla aloilla, joten olipa opintoalasi melkeinpä mikä tahansa, voit olla varma, että saat vastinetta opintouurastuksillesi. Ja kun Australiassa ollaan, opit samalla rentoa elämäntyyliä – eikä aussikokemuksesi ole täydellinen ennen kuin olet opetellut myös surffauksen saloja!

Opintokokonaisuuksien osalta vaihtoehtojasi ovat kandidaatin tutkinto, maisterin tutkinto sekä lukukauden tai kahden verran vaihto-opintoja. Jos termit kuulostavat vielä oudoilta, lukaiset pikaisesti, mitä kandidaatti, maisteri ja vaihto oikein tarkoittavatkaan. 

Lähde opiskelemaan Australiaan - KILROY auttaa maailmalle

Mitä opiskelu Macquarie Universityssä maksaa?

Lukukausimaksut vaihtelevat jonkin verran riippuen valitsemastasi opintoalasta sekä tietenkin opintojesi kestosta ja tasosta, toisin sanoen siitä, oletko lähdössä opiskelemaan kandidaatin vai maisterin tutkintoa vaiko suorittamaan vaihto-opintoja osana suomalaista tutkintoasi.

Katso esimerkkihintoja lukukausimaksuista. Tarkat koulutusohjelmakohtaiset lukukausihinnat saat aina opintoneuvojiltamme.

Huomaathan, että maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle etkä meille. Emme siis ole välissä ottamassa lisämaksua; maksat täysin samat lukukausimaksut haitpa sitten meidän avulla tai muita väyliä pitkin. Lukukausimaksujen lisäksi ulkomaan opintojen hintalappua miettiessäsi, ota huomioon myös elinkustannukset ja mahdolliset matkustuskulut.

Monen muun kansainvälisen yliopiston tavoin myös Macquarie University jakaa opiskelijoilleen stipendejä kattamaan lukukausimaksuja ja elinkustannuksia – hyödynnä kaikki rahoitusmahdollisuutesi!

Kuinka KILROY voi auttaa opiskelijaksi Sydneyhin?

Saat meiltä maksutonta opintoneuvontaa: varaa aika puhelinneuvontaan tai tule paikan päälle Helsingin tai Turun toimistollemme. Meiltä saat avun ja tuen sopivan yliopiston ja koulutusohjelman valintaan, ohjeet hakuprosessiin ja opiskelija-asunnon etsintään, vinkkejä opiskelijaelämään ja halutessasi myös kaikki matkajärjestelyt. 

Jos päädyt hakemaan kauttamme veloitamme 50€ käsittelykulun, joka kuitenkin maksaa itsensä varsin nopeasti takaisin, kun säästyt erillisiltä käännöstoimistojen ja notaarien laskuilta: valtaosa yhteistyöyliopistoistamme hyväksyy meidän tekemät todistuksien käännökset ja dokumenttien oikeiksi todistamiset.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Macquarie University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä