La Trobe University

La Trobe Universityn kampus
 

Opiskelu La Trobe Universityssä

Melbournen La Trobe University on kansainvälistenkin mittarien mukaan tasokas valinta erityisesti humanististen alojen opiskelijoille. Tyylikkäässä Melbournessa riittää vapaa-ajallekin tekemistä; voit lähteä retkelle viiniviljelmille, katsomaan pingviinejä tai surffaamaan.

La Trobe University

La Troben pääkampus Bundoora sijaitsee Melbournessa, ja muut kampukset eri puolilla Victorian osavaltiota, esimerkiksi Bendigossa, joka on noin 80 000 asukkaan kaupunki. Yliopisto on erityisen tunnettu politiikan, taloustieteiden, turismin, oikeustieteen ja median vahvoista perinteistään.

Melbourne on Australian toisiksi suurin kaupunki, jossa asuu noin 3,7 miljoonaa ihmistä. Se on yksi maan tärkeimmistä talouskeskuksista. Suurkaupunkia värittävät modernit toimistorakennukset, vanhat raitiovaunut, vehreät puistot sekä suuri valikoima katukahviloita ja ravintoloita. Lisäksi Melbournessa on monipuolinen kulttuuritarjonta ja verrattomat urheilumahdollisuudet vuoden ympäri.

Miksi La Trobe University?

  • Erinomaiset suhteet liike-elämään.
  • Korkeatasoinen opetus ja tilat.
  • Hyvät kansainväiset yhteydet.
  • International Network of Universities -perustajajäsen.
  • Opetuksessa seurataan viimeisimpiä tutkimustuloksia.

Vahvimpia aloja ovat mm.  Business, Biotechnology, Nanotechnology,  Psychology, Physiotherapy, Law, Education, International Relations ja Spanish.

Yliopiston orientaatioviikolla on tarjolla erinomaista ohjelmaa, mukaan lukien shoppailukierros ja leikkimielinen Amazing Race Melbourne -kisa. Vaihto-opiskelijoille tarjotaan kokeiltavaksi surffikursseja ja risteilyjä. Ensimmäiset viikot ovat muutenkin erittäin ohjelmapainoitteisia, ilmaisia ruokailuja ja musiikkiesityksiä, joita koulun eri kerhot ja yhteisöt järjestävät. Yliopistolta löytyykin lukuisia eri kerhoja, joiden toimintaan voit ja kannattaakin liittyä - varmasti jokaiselle jotain. Yhteisöt ja kerhot järjestävät lukuisia tapahtumia, kuten komediafestarit, elokuvaillat.

Fakta

Opiskelijoita: n. 28 000.
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 15 %
CRICOS Code: 00115M
Yliopiston sivut: www.latrobe.edu.au

Valmiina seikkailuun? Sinä ja La Trobe University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä