Griffith University

Koulutusohjelmat Griffith Universityssä

Opinnot Griffith Universityssä

Griffith Universityssä voit valita neljän laaja-alaisen tiedekunnan - Health, Griffith Business School, Arts, Education and Law ja Science - sekä yli 300 koulutusohjelmasta.

Griffith Universityn opintomahdollisuudet ovat monipuoliset. Kansainvälisenä opiskelijana voit hakea Griffith Universityyn sekä tutkinto-opiskelijaksi suorittamaan joko kandidaatin, maisterin tai tohtorin tutkintoa että vaihto-opiskelijaksi yhdeksi tai kahdeksi lukukaudeksi.

Lisäksi Griffith Universityssä on tarjolla erilaisia, 1–2 vuoden mittaisia, diplomi- ja sertifikaattitutkintoja, joilla täydennät muita opintojasi ja pätevöidyt entisestään valitsemallasi alalla.

Varsinaisten akateemisten ohjelmien lisäksi voit Griffithin opintojesi aikana hyödyntää myös yliopiston tarjoamia työharjoittelu- ja vapaaehtoistyömahdollisuuksia.  

Ota yhteyttä opintoneuvojiimme, jos tarvitset apua sopivan koulutusohjelman valinnassa.

Griffith Universityn akateeminen kalenteri

Griffithin akateeminen vuosi on jaettu kolmeen lukukauteen:

  • Lukukausi 1: helmikuu–kesäkuu
  • Lukukausi 2: heinäkuu–lokakuu
  • Lukukausi 3: lokakuu–helmikuu

Huomaathan, että riippumatta siitä, onko suunnitelmissasi haku kevät- vai syyslukukaudelle, vaihto- tai tutkinto-opiskelijaksi, suosittelemme hakuprosessin aloittamista niin pian kuin mahdollista. 

Opinnot Griffith Universityssä

Avaa alta opintoalakohtaiset otsikot, niin näet mitä kaikkea voit opiskella Griffith Universityssä.  

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Griffith University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä