Griffith University

Majoitus Griffith Universityssä

Opiskelijamajoitus Griffith Universityssä

Majoitus Griffith Universityssä ei ole ongelma eikä mikään! Toki sinun täytyy itse tehdä valinnat, mutta valinnanvaraa on ja saat kaiken tarvitsemasi avun. Haluatko siis asua kampuksella, sen ulkopuolella, yksin, kavereiden tai jopa paikallisen isäntäperheen kanssa - sen kuin valitset!

Griffith Universityllä on 5 eloisaa ja energistä kampusta – South Bank, Nathan, Mt Gravatt, Logan and Gold Coast – joista kaikista löytyy hyviä asumisvaihtoehtoja sekä aktiivista vapaa-ajantoimintaa ympäri vuoden. Selvitä vain missä kurssisi luennot järjestetään ja valikoi sitten itsellesi ja budjetillesi sopiva vaihtoehto. Ja apua saat tietenkin aina, kun vain kysyt!

Opiskelijamajoitus Griffith Universityssä

Kampusmajoituksen ehdottomia plussia ovat helppous ja sosiaaliset edut: luentosalit ja kaikki kampuksen palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja kun elät kaiken tapahtuman keskiössä, tutustut nopeasti muihin opiskelijoihin. Kampusmajoituksen puolesta puhuu myös huolettomuus, sillä kun asumisjärjestelyt hoidetaan etukäteen, voit paikan päällä keskittyä heti alusta asti muihin asioihin. 

Toinen suosittu vaihtoehto on off-campus. Kun asut kampuksen ulkopuolella saatat päästä jopa halvemmalla kuin kampuksen opiskelija-asunnoissa. Ainejärjestöt, International Student Advisors ja University’s Accommodation Service auttavat asunnon etsinnässä. Gold Coastin opiskelijakilta tarjoaa jopa kuljetuspalvelua orientaatioviikon aikana, jotta pääset helposti paikasta toiseen katsomaan avoimia vuokra-asuntoja.

Pyydä apua ja ole aktiivinen, niin asunnon metsästyksestä ei aiheudu ongelmaa, ja löydät varmasti kämpän, jota kutsua kodiksi Griffithin opintojesi ajan! 

Majoitus Griffith Universityssä - Asumisjärjestelyt ovat keskeisiä viihtyvyyden kannalta

Jos perheympäristö kiinnostaa, voit valita myös kotimajoituksen. Perhemajoitus on täydellinen vaihtoehto, jos haluat uppoutua täysin australialaiseen arkeen ja elämäntapaan ja tutustua paikallisiin tapoihin. Kotimajoitus on täysin erilainen kokemus kampuselämään verrattuna, mutta vain sinä tiedät, mitä haluat. Huomaa, että kotimajoituksessa kaupanpäällisenä saattaa tulla joitakin perheen omia sääntöjä – toki omat neuvottelut säännöistä ja asumisen sujuvuudesta on käytävä yhtä lailla myös uusien kämppisten kanssa kampuksella...

Se missä ja miten asut vaikuttaa omaan viihtyvyyteesi ja sopeutumiseesi ulkomaan opintojesi aikana. Valitse siis itsellesi sopiva asumismuoto ja ota siitä sitten kaikki ilo ja hyöty irti: opiskelijabileitä, kansainvälisiä kavereita, omaa rauhaa, kielitaito, uusia harrastuksia jne.

Suurin osa eurooppalaisista opiskelijoista suosii vuokraamista yksityisiltä markkinoilta: iso kämppä, jonka jakaa useampi opiskelija. Ota yhteyttä opintoneuvojiimme ja kysy lisää.

Griffith Universityn kampukset 

Päädyitpä asumaan minne tahansa pääset nauttimaan kampuksien mukaansatempaavasta opiskelijaelämästä. Ole aktiviinen ja tapaa samanhenkisiä ihmisiä harrastusryhmissä. Kaiken kaikkiaan erilaisia klubeja on yli 120: kulttuuria, uskontoa, politiikkaa, opintoja, urheilua, uravalintaa jne. Kaikilla kampuksilla on mahdollisuus liittyä harrasteurheilun lisäksi myös kilpaurheilujoukkueisiin, joten jos olet jo tehnyt lajivalintasi, tässä saattaa olla mahdollisuutesi nauttia yliopistourheilun hurmiosta – toki paikkoja löytyy myös katsomosta intohimoisille kannustusjoukoille!

Kuntosalien, palloilusalien, uima-altaiden, juoksuratojen, tennis-, koripallo-, sulkapallo- ja rantalentiskenttien lisäksi Griffithistä löytyy myös kaikki tarvitsemasi ei-urheiluun-liittyvät palvelut. Voit viettää aikaasi ja hoitaa asiota kampuksien omissa kahviloissa, kirjakaupoissa, ravintoloissa, kampaamoissa, ruokakaupoissa ja posti- ja matkatoimistoissa. Kampusalueilla on myös teattereita, gallerioita ja terveyskeskuksia, joten todellakin, kaikki tarvitsemasi on lähellä. 

Griffith Universityn kampus - Liity erilaisiin harrasturyhmiin & tutustu uusiin ihmisiin

Luonnollisesti Griffithin yliopistokampuksilla on myös palveluita, jotka tukevat opintojasi ja tulevaa työuraasi. International Student Advisors tukevat sinun niin alun pyörremyrskyissä, kun kaikki on uutta ja outoa, kuin myöhemminkin Griffithissä olosi ajan, jotta saat kokemuksesta parhaan mahdollisen hyödyn tulevaisuuttasi varten. Opintoneuvonnan lisäksi sinulla on käytettävänäsi omat terveydenhuollon palvelut sekä Student Liaison Office. Erityiset oppimiskeskustelut auttavat kehittämään akateemisia taitojasi ja yliopiston jälkeiseen elämään ja työnhakuun saat vinkkejä ja mentorointia Careers and Employment -keskuksesta.

Liikenne

Kaikki Griffithin kampukset ovat hyvin yhteyksissä julkiseen liikenteeseen. Säännöllinen bussi-, juna-, lautta- ja raitiovaunuliikenne vie sinut kätevästi perille niin kampuksien sisällä, lähikaupunkeihin kuin luontoonkin. Griffithillä on lisäksi kaksi omaa kampusten sisäistä bussijärjestelmää: toinen Mt Gravattin ja Nathanin ja toinen Gold Coastin ja Nathanin välillä. 

Griffith Universityn kampus - Liikkuminen kampuksilla on helppoa

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Griffith University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä