Griffith University

Hakeminen Griffith Universityyn

Hakeminen Griffith Universityyn

Griffith Universityssä on jatkuva haku, mikä tarkoittaa että voit aloittaa hakuprosessin heti, kun olet tehnyt päätöksen seurata akateemisia tavoitteitasi Griffithiin. Autamme hakuprosessissa alusta loppuun, joten ota yhteyttä, niin saat infoa tärkeistä päivämääristä, sisäänpääsykriteereistä sekä toki itse hausta.

Olemme työskennelleet yhteistyössä Griffith Universityn kanssa jo vuosia, ja hyvien yhteistyösuhteidemme ansiosta voimme taata, että meillä on aina ajantasainen tieto liittyen hakuprosessiin.

Pääsyvaatimukset Griffith Universityyn

Aiempien opintojen vaatimukset vaihtelevat opintoalasta ja tutkinnosta riippuen, joten tarkista aina juuri itseäsi koskevat vaatimukset sen mukaan, mihin opinto-ohjelmaan olet hakemassa. Vähimmäisvaatimuksena Griffithiin vaaditaan aina toisen asteen koulutuksen suorittaminen. Osaan ohjelmista vaaditaan erityisiä näyttöjä: portfolio, lääkärintodistus, alan aiempaa työkokemusta.

Varmistaaksesi, että olet parhaissa mahdollisissa taisteluasemissa hakuprosessiin lähtiessäsi, ota yhteyttä, niin avustamme sinua alusta loppuun asti: tarpeelliset kaavakkeet, vaadittavat todistukset ja käännökset ja tärkeät päivämäärät. Varmistamme myös, että yliopisto on vastaanottanut hakemuksesi. 

Kielivaatimukset

Jokaisessa opinto-ohjelmassa on jonkinlaiset kielivaatimukset, jotka on määritelty Griffithissä kielitestien tuloksilla. Saatat kuitenkin saada vapautuksen kielitesteistä joko toisen asteen tai kandidaatin tutkintoosi sisältyvien kieliopintojen perusteella. Esimerkiksi kandiohjelmiin voit hakea kielitestivapautusta YO-todistuksen pitkän englannin C-L arvosanalla (aikaraja 5 vuotta). Tarkista kielivaatimukset aina opintoneuvojiltamme.

Kaikki kieli- ja muut sisäänpääsyvaatimukset vaihtelevat opinto-ohjelmasta ja opintoalasta toiseen. Tarkkojen tietojen saamiseksi ota yhteyttä opintoneuvojiimme. 

 

Tuo tai lähetä täytetty ja allekirjoitettu hakulomake liitteineen KILROYlle:

KILROY Education Finland
Kaivokatu 10 A
00100 Helsinki

Tarkistamme, että hakemuksesi on täytetty oikein ja tarvittavat liitteet ovat mukana. Hakemuksesi on kauttamme heti seuraavana päivänä yliopiston käsiteltävänä. Halutessasi voit hakea myös useampaan kuin yhteen yliopistoon kerralla!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Griffith University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä