Griffith University

Opiskelu Griffith Universityssä
 

Opiskelu Griffith Universityssä

Griffith University on innovatiivinen ja inspiroiva, korkeatasoinen ja monialainen yliopisto, jonne virtaa opiskelijoita kaikkialta maailmasta. Griffithin viisi kampusaluetta levittäytyvät Brisbanen ja Gold Coastin välille, eli Griffithissä suoritat opintoja tavoitteellisesti, mutta rennossa ympäristössä.

Lue alta, minkälainen opinahjo Griffith University oikein on ja jatka sitten yksityiskohtaisempiin tietoihin muille välilehdille: Griffithin koulutusohjelmat, opiskelijaelämä, majoitus kampuksilla ja hakuprosessi

Subtrooppinen ilmasto ja maailmanluokan koulutus 

Subtrooppinen ilmasto, ainutlaatuinen luonto ja dynaaminen kaupunkikulttuuri, maailmanluokan koulutus ja uraauurtavaa tutkimusta – tätä kaikkea voit odottaa Griffith Universityn opiskelukokemukseltasi. Gold Coast ja Brisbane ovat täydellisiä aktiiviseen ja ikimuistoiseen opiskelijaelämään: hyvin järjestetyt koulutuspalvelut, kulttuurien monipuolinen ja toimiva sekamelska niin kampuksilla kuin kaupungillakin, uudet ystävät ja uudet elämänkokemukset.

Opiskelu Griffith Univeristyssä - Gold Coast

Griffith University tunnetaan pyrkimyksistään kehittää jatkuvasti koulutusohjelmiaan ja toimintaansa vastaamaan niin opiskelijoiden, ammattialojen, elinkeinoelämän kuin paikallisyhteisöjenkin muuttuviin tarpeisiin. Yliopisto tekee tiivistä yhteistyötä yritysmaailman, julkishallinnon ja kansalaisjärjestöjen kanssa tukeakseen Australian, ja muun maailman, sosiaalista, tieteellistä, teknologista, taiteellista ja taloudellista kehitystä.

Heti yliopiston alkumetreiltä asti Griffith on kantanut erityistä ympäristövastuuta: Griffith oli Australian ensimmäinen yliopisto, jossa pystyi opiskelemaan ympäristötieteiden tutkinnon. Griffithissä yliopistomaailman teoriat ja hypoteesit todella kohtaa käytännön ja todellisuuden.

Opiskelijana Griffithissä olet osa n. 9,000 kansainvälisen opiskelijan joukkoa. Kansainvälisesti arvostettu yliopisto – ja luonnollisesti myös tutkinto – ei houkuttele ainoastaan opiskelijoita ympäri maailman mutta myös vierailevia luennoitsijoita ja tutkijoita alojensa huipulta. Griffithin käytävillä, luentosaleissa ja työhuoneissa vallitsee siis inspiroiva ja dynaaminen ilmapiiri. 

5 syytä opiskella Griffith Universityssä 

Griffithin puolesta puhuu monikin seikka, mutta tässä top 5: 

 1. Griffith Mates – aktiivinen, hauskanpidon perinteitä vaaliva ja avulias, paikallisista ja kansainvälisistä opiskelijoista koottu ryhmä – toivottaa uudet opiskelijat tervetulleiksi ja auttaa alkuun pääsyssä. Griffith Mates auttaa tekemään opintokokemuksestasi Griffithissä parhaan mahdollisen. 
 2. Yhdessä opetuksen käytännönläheinen ote, integroidut opinto- ja harjoittelujaksot, huipputason opettajat ja tutkijat sekä Career mentoring Programs tekevät opiskelijoista valmistuttuaan erityisen työllistettäviä. Omien työllistymismahdollisuuksien parantaminen on varsin huomattava etu!  
 3. Griffithin kampukset sijaitsevat unelmapaikoilla Australian itärannikolla, mikä tekee opiskelusta mielekästä: aurinko ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet antavat lisäulottuvuuden opiskelulle. 
 4. Griffithissä tehdään maailmanluokan tiedettä. Griffithissä työskentelee mm. seuraavien alojen huiput: Water science, Drug discovery and infectious diseases, Asian politics, security and development sekä Climate change adaptation. 
 5. Tieteen lisäksi Griffith Universityssä arvostetaan urheilua, ja se onkin yksi Australian johtavista urheiluyliopistoista, mikä takaa huippuluokan puitteet myös harrastelijoille.

Opiskelu Griffith Univeristyssä

Griffith Universityn saavutukset, tutkimustyö & listasijoitukset 

 • Griffith University ylpeilee – eikä syyttä – korkeatasoisesta ja vahvasti eteenpäin pyrkivästä tutkimustyöstään. Yksi osuva osoitus tästä innovatiivisesta ajattelusta on yliopiston uraauurtava tutkimus maailman ensimmäisen malaria-rokotteen kehittämiseksi. Opiskelijana pääset tähän samaiseen innostavaan ilmapiiriin alojensa huippujen opetettavaksi.
 • Griffith University on yksi Australian kuudesta innovaatioyliopistosta, Innovative Research Universities, joka pyrkii edistämään teknologian, tutkimustyön ja käytännön toimintatapojen välistä yhteistyötä.
 • Griffith University sijoittui maailman parhaiden yliopistojen joukkoon kaiken kaikkiaan 28 eri opintoalalla QS Stars -listauksessa, jossa yliopistoja rankattiin oppiaineiden mukaan. (2017)
 • Griffith University on rankattu maailman 300 parhaimman yliopiston joukkoon Times Higher Educationin listauksessa. (2018)
 • Griffith Business School on AACSB-akkreditoitu.

Mitä voin opiskella Griffith Universityssä?

Griffith University tarjoaa seuraavat opintovaihtoehdot: 

 • Kandidaatin tutkinto
 • Maisterin tutkinto
 • Lukukausi tai kaksi vaihto-opintoina
 • Diplomi- ja sertifikaattitutkinto (tavallisesti vuoden kestävä tutkinto)

Mitä Griffith Universityssä opiskelu maksaa?

Mitä tulee lukukausimaksuihin ja muihin opintoihin liittyviin kustannuksiin, loppusummaan vaikuttaa valitsemasi opinto- ja asuntovaihtoehto. Ohjelmahinnat saattavat vaihdella suurestikin eri opintoalojen ja tutkintojen välillä, joten ota yhteyttä, niin saat tarkat, itseäsi koskevat tiedot. Kerromme samalla esim. mahdollisista apurahoista ja stipendeistä. 

Kysyttävää asuinkustannuksista, työskentelymahdollisuuksista tai opintotuesta? Ei hätää, saat meiltä vastaukset myös kaikkiin näihin kysymyksiin. Tiesithän, että opintoneuvontamme on ilmaista, joten varaa ihmeessä aika keskustelulle ja aloita ulkomaan opintojen suunnittelu konkreettisesti!

Griffith University nippelitieto

 • Griffith University on saanut nimensä aikansa edelläkävijältä, Sir Samuel Walker Griffithiltä, joka oli mm. yksi Australian perustuslain säätäjistä. 
 • Griffithissä oli mahdollista suorittaa ympäristötieteiden tutkinto jo vuonna 1971, minkä voi jo sanoa olevan varsin edistyksellistä. 
 • Yliopistossa opiskelee 44,000 nuorta, jotka edustavat 150 kansallisuutta. 
 • Jos, ja kun, pelkkä opiskelu ei riitä, Griffithissä on yli 120 erilaista vapaa-ajan kerhoa ja klubia, joista valita omiin mielenkiinnon kohteisiin sopiva ajanviettovaihtoehto. 
 • Valmistuttuasi liityt yli 120,000 kansainvälisen alumnin maailmanlaajuiseen verkostoon. 
 • Griffithin yliopistomaailmasta on astellut työelämään useita menestystarinoita, joiden joukossa on mm. useita olympiavoittajia, uraauurtavia taiteilijoita sekä vaikuttavia australialaisia poliitikkoja. 

Miten KILROY voi auttaa?

Australiaan opiskelemaan lähtö vaatii jonkin verran erinäisen tiedon omaksumista, tärkeiden päivämäärien huomioimista, muutamien valintojen tekemistä ja käytännön asioiden hoitamista, mutta meillä ei ole epäilystäkään, ettekö pystyisi siihen! Jos on halua ja mielenkiintoa, kaikki muu on vain järjestelykysymys. Ja kun hyödynnät ilmaisen opintoneuvontamme, saat apua ja tukea prosessin jokaiseen vaiheeseen. Kun et turhaan huolehdi paperihommista, voit aloittaa opiskeluinnon kerryttämisen ja innostua tulevasta huikeasta kokemuksesta!   

Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä Griffith Universityn opintojesi suunnittelu. Autamme sinua selkiyttämään tavoitteesi ja löytämään sopivat vaihtoehdot, jotka vastaavat toiveitasi, haaveitasi ja budjettiasi. Saat toki myös tietoa viisumeista, vakuutuksista, lennoista ja paljon muusta.

Kuulemisiin!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Griffith University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä