Curtin University

Opiskelijakokemuksia Curtin Universitystä

Minkälaista oikein on opiskelu Perthissä, Curtin Universityssä? Lue muutaman opiskelijan omista kokemuksista ja inspiroidu itsekin maailmalle.

Nimi: Anders
Tutkinto: Kandidaatti, Bachelor of Applied Geology

"Curtin University on todella iso yliopisto, mikä tarkoittaa laajaa kurssivalikoimaa sekä todella kansainvälistä opiskelijajoukkoa. Curtinissa on paljon ulkomaalaisia opiskelijoita, mikä tekee niin luennoista, ryhmätehtävistä kuin vapaa-ajastakin mielenkiintoista. Sekavaan joukkoon on myös helppo sopeutua, ja kotoutuminen käy nopeasti.

Kansainvälisen menon lisäksi tykkään erityisesti pienistä luokkakoista. Kun ryhmät ovat pieniä, jokainen saa puheenvuoron, opintoihin tulee panostettua ihan eri tavalla ja pienissä ryhmissä syntyy mielenkiintoisia keskusteluja. Pienissä ryhmissä on myös helpompi tutustua uusiin ihmisiin.

Valitsin Curtin monestakin syystä, mutta yksi vaikuttavin oli yliopiston tutkimuksen ja opetuksen laatu. Tiesin, että Curtinissa suorittamani tutkinto tunnustetaan myös muualla maailmassa." 

Opiskelijakokemus Curtin University - KILROY auttaa maailmalle

Nimi: Michael
Tutkinto:
Vaihto-opinnot, Marketing and Business

"Curtin oli täydellinen valinta vaihto-opintoihini. Länsi-Australian aurinkoinen ilmasto, kansainvälinen opiskeluympäristö ja hyvä kurssivalikoima. Ehdottomasti yksi vaihtoni antoisimmista asioista oli muut opiskelijat: oli mielenkiintoista käydä keskusteluja markkinoinnin ja liiketoiminnan strategioiden osalta esim. sierraleonelaisten, indonesialaisten ja japanilaisten opiskelijoiden kanssa. 

Curtinissa opetus on varsin käytännönläheistä, mikä sopi minulle täydellisesti. Opinnot valmistivat minua työelämään juuri oikealla tavalla täydentäen aiempia hieman teoreettisempien opintojani. Opettajat olivat inspiroivia ja kannustivat aina itsenäiseen ajatteluun ja kyseenalaistamaan annettuja "totuuksia".

Opiskeluaikani Curtinissa vahvisti entisestään toiveitani työllistyä kansainväliseen yritykseen."

Michael's story about studying abroad at Curtin University


Nimi:
 Karen

Tutkinto: Kandidaatti, Journalism and Screen Arts Double Bachelor's Degree

"Olen aina haaveillut media-alan opinnoista ja kun oli aika siirtyä yliopistoon, tiesin jo valmiiksi alavalintani. Myös ulkomailla opiskelu on aina houkutellut, ja kun aloin miettiä vaihtoehtojani, tajusin, että opiskeluaika on ehkäpä se paras mahdollinen - ja helpon - aika lähteä maailmalle useammaksi vuodeksi.

Valitsin Australian yksinkertaisesti, koska se houkutteli minua niin ilmastonsa, kulttuurinsa ja elämäntapansakin puolesta. Enkä todellakaan ole katunut päätöstäni! Elämäni Australiassa loksahti paikoilleen jotenkin todella helposti ja huomaamattomasti, vaikka toki kaikenlaista pientä sopeutumisvaikeutta oli ensi alkuun. Ihmiset ovat ystävällisiä ja asiat hoituvat luotettavasti. Ilmapiiri Perthissä on todella avoin ja vieraanvarainen kaikille ulkomaalaisille."

Opiskelijakokemus Curtin University - KILROY

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Curtin University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä