Curtin University

Opinnot Curtin University - KILROY

Opinnot Curtin University

Curtinin koulutusohjelmat ovat huipputasoa ja tarjoavat opiskelijoille käytännönläheistä opetusta, josta on hyötyä kun sitten siirryt työeämään opintojesi jälkeen. Curtin Universityssä ulkomaalaiset opiskelijat voivat opiskella sekä kandi- että maiseteritasolla.

Curtin Universityn koulutusohjelmat jakautuvat neljään tiedekuntaan: Business, Engineering, Health Sciences ja Humanities. Ulkomaalaisena opiskelijana sinulla on vaihtoehtoina suorittaa Curtinissa joko koko tutkinto – kandidaatti tai maisteri – tai vaihtoehtoisesti voit hakea vaihto-opiskelijaksi ja suorittaa lukukauden tai kaksi osana suomalaista tutkintoasi.

Suosituimpia opintoaloja ovat kauppatieteet, media- ja elokuva-ala, terveystieteet ja insinööritieteet. Curtinin koulitusohjelmien valikoima on monipuolinen ja inspiroiva – löydät varmasti itsellesi osuvan opintokokonaisuuden ja erikoistumisalan.

Kun haluat tutustua tarkemmin Curtin Universityn tarjontaan, selaa kursseja yliopiston omilta sivuilta. Jos sitten Curtin houkuttelee kurssitarjonnallaan, ole yhteydessä opintoneuvojiimme, niin saat hakuohjeet, joilla pääset eteenpäin. Voit tietenkin aina kysyä apua opintoneuvojiltamme, jos et löydä etsimääsi tai kaipaat ohjeistusta esim. kurssikokonaisuuksien tai vastaavuuksien kanssa. 

Opetus Curtin Universityssä

Curtin on yksi Australian moderneimmista yliopistoista, ja se pyrkii jatkuvasti päivittämään palveluitaan, jotta opintopuitteet ovat parhaat mahdolliset ja aina ajantasaiset. Curtin Universityssä opetus on sekoitus luentoja, case study -harjoituksia ja ryhmätöitä, mikä takaa monipuolisen ja käytännönläheisen koulutuksen. 

Apurahat

Curtin Universityllä on useita stipendi- ja apurahamahdollisuuksia ulkomaalaisille opiskelijoille sekä tutkinto- että vaihto-opintoihin. Yliopiston tavoitteena on auttaa opiskelijoita saavuttamaan näiden potentiaalinsa, ja siksi Curtin palkitsee akateemisesti menestyneitä opiskelijota. Curtinin ja muiden australialaisten yliopistojen stipendivaihtoehtoja voit selata täältä.

Vaihto-opiskelijoille yksi mielenkiintoisimmista apurahavaihtoehdoista on stipendi, joka kattaa 15% lukukausimaksuista. Voit hakea stipendia, jos olet hakemassa vaihtoon Curtiniin joko yhdeksi tai kahdeksi lukukaudeksi. Kysy lisätietoa stipendistä ja hakumenettelystä opintoneuvojiltamme.

Opintoalavaihtoehdot Curtin Universityssä

Avaa alta koulutusohjelmien listaus, niin näet mitä opintoaloja Curtinissa voi opiskella milläkin tasolla.

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Curtin University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä