Curtin University

Opiskelijamajoitus Curtin Universityssä - Curtis Universityn kampukset

Opiskelijamajoitus Curtin Universityssä

Curtin Universityn pääkampus sijaitsee Bentleyssä, kuutisen kilometriä Perthin kaakkoispuolella. Kampus on täynnä elämää, palveluita ja aktiviteettimahdollisuuksia, mutta aina kun kaipaat kaupungin vilinään, pääset sinne helposti busseilla ja junilla. Curtinissa on tarjolla myös opiskelijakämppiä kampuksella, joten opiskelijaelämäsi on tehty helpoksi!

Opiskelija-asunnot Curtin Universityssä

Curtin Universityllä on lähes tuhat opiskelija-asuntoa kampuksella. Moni eurooppalalainen opiskelija kuitenkin vuokraa asunnon kampuksen ulkopuolelta yhdessä uusien opiskelukavereiden kanssa. Yksi suosituimmista alueista on South Perth, joka jää kampuksen ja kaupungin keskustan väliin. Rantahiekkojen läheisyys houkuttelee opiskelijoita myös Scarborough-alueelle. Scaraboroughista on matkaa yliopistolle n. 25 kilometriä, mutta jos suunnittelet auton hankkimista opintojesi ajaksi, on Scarborough kätevin lokaatio.

Valitsipa sitten opiskelija-asunnoksesi kampusmajoituksen tai yksityiset markkinat, saat vinkkejä asunnonhakuun niin meiltä kuin sitten paikan päältäkin yliopistolta.

Curtin Universityn kampus

Curtin University on läntisen Australian isoin yliopisto, ja sen kampus on sen mukainen. Kampuksella on mm. huikeat urheilumahdollisuudet: sisähalli jalkapallolle ja lentopallolle sekä yleiseen kunnon ylläpitoon kuntosali myös niille, jotka eivät innostu joukkuelajeista. Urheilu on liikunnan lisäksi hyvä tapa aktivoitua myös sosiaalisen elämän osalta, eli liity joukkueisiin tai kannustusjoukkoihin ja heittäydy mukaan urheiluhurmokseen kentällä tai katsomossa. 

Kampuselämä Curtin Universityssä

Oikeastaan koko kampusta peittää erilaiset puisto- ja puutarha-alueet, joilla vietät aikaa ja keräät energiaa. Kampukselta ei myöskään puutu mitään, mitä tavitset opiskelija-arjessasi: kampuksen omat kaupat ja ravintolat, kampaamot ja pankkipalvelut pitävät huolen siitä, että ainakin puitteiden puolesta opiskelijaelämäsi on helppoa ja sujuvaa.

Yksi opiskelijoiden suosituimmista paikoista on The Tav -pubi, jossa tapaat toisia opiskelijoita ja taltutat niin nälän kuin janonkin edullisin opiskelijahinnoin. The Tav järjestää myös kampukset parhaat bileet sekä isännöi lukuisia tapahtumia ympäri vuoden. 

Kampuselämä Curtin Universityssä - KILROY

Curtin Universityn kampus on tunnettu myös opiskelijajoukon ulkopuolella mm. ulkoilmaelokuvianäytöksistään, hauskoista flash mob -tempauksista, pop-up ruoka-kärryistä, massiivisesta ulkoilmakaraokesta ja sunnuntai-markkinoistaan.

 

Curtinissa panostetaan huomattavasti niin akateemisiin kuin vapaa-ajankin palveluihin. Näihin lukeutuu mm. elokuva- ja tv-stuodiot, liikeanalyysilaboratorio sekä maailmanluokan taidegalleria. Ja kun aivan kampuksen ulkopuolella on lisää kauppoja, ravintoloita ja jopa golf-kenttä, on opiskelijaelämäsi puitteet ainakin kohdillaan!

Curtin University - Tekemistä kampuksella

Jos haluat tutustua lähemmin Curtin Universityn kampukseen, käy virtuualikierroksella.

Liikkuminen

Curtinilla on oma bussipysäkki, joka kytkee yliopiston osaksi Perthin julkisen liikenteen verkostoa niin bussien kuin junienkin osalta. Liikut helposti kampukselta kaupunkiin ja takaisin. 

Curtin University Singaporessa

Curtin Universityllä on yksikkö myös Singaporessa. Halutessasi voit siis suorittaa australialaisen yliopistotutkinnon dynaamisessa ja värikkäässä Singaporessa. Lisäinfoa opinto- ja kampusvaihtoehdoista saat tietenkin opintoneuvojiltamme.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Curtin University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä