Curtin University

Hakeminen Curtin Universityyn - KILROY

Hakeminen Curtin Universityyn

Curtin University on käytössä niin sanottu jatkuvan haun järjestelmä. Tämä tarkoittaa, ettei yliopisto ole asettanut tarkkoja viimeisiä päivämääriä haulle. Lue alta lisää ja kysy opintoneuvojilta tarkemmin, mitä tämä tarkoittaa käytännössä.

Olemme Curtin Universityn virallinen edustaja Suomessa, mikä tarkoittaa, että meillä on aina ajantasainen tieto niin opintoasiosta, opiskelija-asunnoista kuin pääsyvaatimuksistakin. Sinun ei siis tarvitse arvailla ja etsiä tietoa monesta paikkaa, sen kuin vain kysyt meiltä.

Pääsyvaatimukset Curtin Universityyn?

Tarkat pääsyvaatimukset vaihtelevat hieman koulutusohjelmittain, mutta yleisellä tasolla päästäksesi sisään Curtiniin sinulla tulee olla vähintään hyvät arvosanat aikaisemmista opinnoistasi.

Sinun on myös luonnollisesti pystytttävä opiskelemaan englannin kielellä. Joissakin tapauksissa Curtin kelpuuttaa kielitodistukseksi lukion päättötodistuksen hyvän arvosanan. Muissa tapauksissa sinun on käytävä erillisessä (maksullisessa) standaroidussa testissä: joko TOEFL tai IELTS. Vaatimukset vaihtelevat opintoaloittain ja jopa vuosittain, joten ennen kuin ilmoittaudut testeihin, tarkista opintoneuvojiltamme, tarvitseko erillistä testiä ollenkaan.

Milloin hakea Curtin Universityyn?

Curtinin akateeminen vuosi on jaettu kahteen lukukauteen: opintovuoden aloittava lukukausi alkaa helmikuussa ja vuoden toinen lukukausi starttaa heinäkuussa.

Yliopistolla on käytössä jatkuvan haun järjestelmä, eli voit periaatteessa hakea milloin vain. Ota kuitenkin huomioon, että vaikka itse opiskelijavalinnalla ei ole aikarjaa, saattaa kampuksen opiskelija-asuntoihin olla aikarajoituksia. Sinun tulee myös ehtiä hoitaa käytännön asiat, kuten opiskelijaviisumi, vakuutukset ja mahdolliset rokotukset. 

Ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat apuja hakuaikataulun asettamisessa sekä tietenkin kaikkien käytännön asioiden järjestämisessä.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Curtin University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä