Curtin University

Curtin Universityn kampus
 

Opiskelu Curtin Universityssä

Curtin University on Länsi-Australian suurin yliopisto, jonka monikulttuurisuudelle ei löydy vertaista koko länsirannikolta. Curtinia käy opiskelijoita yli 125 maasta, minkä voi aistia opiskelijoiden uteliaisuudessa, avoimuudessa ja kampuksen dynaamisessa ilmapiirissä. Yliopisto sijaitsee aivan Perthin ulkopuolella, mikä tarkoittaa upeita maisemia ja monipuolista opiskelijaelämää, biitsejä ja luontoseikkailuja.

Lue tältä sivulta Curtin Universitystä tiivistetysti ja paneudu sitten tarkemmin alasivuilla opintovaihtoehtoihin, kampukseen ja majoitusvaihtoehtoihinopiskelijaelämään Perthissä sekä hakuprosessiin

Miksi opiskella Curtin Universityssä?

  • Perth opiskelijakaupunkina on jo itsessään erittäin hyvä syy valita Curtin University. Perth tarjoaa lähes loputtomasti aktiviteettimahdollisuuksia, ja harvaa haittaa sekään, että kaupunki on yksi Australian aurinkoisimmista kaupungeista.
  • Kun kampuksella on opiskelijoita 125 maasta, ystäväpiiristäsi muotoutuu väkisinkin kansainvälinen, mikä tekee elämästäsi mielenkiintoista ja opintojen jälkeen sinulla enemmän kuin hyvä syy reissata tapaamassa opiskelukavereitasi ympäri maailman.
  • Curtinin moderni kampus tarjoaa loistavat mahdollisuudet opiskeluun ja vapaa-ajan viettoon. 
  • Yliopisto tekee läheistä yhteistyötä yritysmaailman kansas, mikä tarkoittaa hyviä oppimiskokemuksia ja harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille. 
  • Perthissä yhdistät kätevästi opsikelun ja vapaa-ajan, luentosalit ja hiekkarannat.

Opiskelu Curtin Universityssä - Kalbarrin kansallispuisto Australian länsirannikolla

Mitä Curtin Universityssä voi opiskella?

Ulkomailla opiskelu tarjoaa aina ylimääräistä oppia yliopiston ulkopuolellakin. Kun asut uudessa maassa, hoidat päivittäin asioita englanniksi ja totuttelet uusiin tapoihin ja järjestelmiin, opit kuin huomaamatta kallisarvoisia taitoja sopeutumisesta, epävarmuuden sietämisestä, avun pyytämisestä ja toisiin luottamisesta. Lisäksi tietenkin Perthissä ja Australiassa opiskelu mahdollistaa huimiin aussimaisemiin tutustumisen, ja road trippailun myötä opit vasemmanpuoleisessa liikenteessä kruisailun. 

Varsinaisten akateemisten oppien osalta Curtinin opintovalikoima on laaja. Löydät kurssitarjottimilta varmasti oman alasi ja kurssikokonaisuuden, joka innostaa sinut opiskelun ja uuden oppimisen mielienkiintoiseen maailman. Valittavanasi on vaihto-opinnot, jos olet jo aloittanut opiskelusi Suomessa, tai vaihtoehtoisesti voit suorittaa Curtin Universityssä koko kandin tai maisterin tutkinnon.

Jos kaipaat selvennystä eri opintovaihtoehtoihin, kurkkaa lyhyet kuvaukset, mitä mikin vaihtoehto oikein tarkoittaa ulkomailla opiskelun kontekstissa. Lisää opintovaihtoehdoista Curtinissa täällä.

Curtin Universityn kansainvälinen maine 

Moni Curtin Universityn koulutusohjelmista on saanut vuosien saatossa kansainvälistä tunnustusta erinomaisuudestaan.

  • Vuonna 2014 Curtin sijoittui sijalle 40 maailman alle 50-vuotiaiden yliopistojen listalla (QS World University Rankings).
  • Curtin sai 5/5 tähteä QS Stars University Ratings -listauksessa (2014).
  • Vuonna 2015 Curtin listattiin sijalle 10 Times Higher Educationin maailman top 100 yliopiston vertailussa.

Opiskelu Curtin Universityssä - KILROY


Curtin Universityn yhteistyö yrityksien kanssa

Jotta opiskelijat olisivat mahdollisimman hyvin valmistautuneita työelämään, Curtin Universityn koulutusohjelmat ovat käytännönläheisiä ja niin kurssisuunnittelussa kuin opetuksessakin huomioidaan eri teollisuuden- ja toimialojen muuttuvat tarpeet. Yliopisto tekee maailmanlaajuisesta yhteistyötä yli 90 instituution ja yrityksen kanssa, jotta se voi tarjota opiskelijoilleen ajantasaista tietoa ja osaamista. Yhteistyöpartneita ovat mm. Alcoa, Alzheimer's Australia, Bankwest, BHP Billiton, Cancer Council Western Australia, Chevron, CSIRO, Rio Tinto, Water Corporation ja Woodside

Mitä maksaa opiskelu Curtin Universityssä?

Lukukausimaksut Curtinissa vaihtelevat valitsemasi opintoalan ja koulutusohjelman mukaan. Saat tarkat opintoalakohtaiset hintatiedot aina opintoneuvojiltamme. Tiesithän, että maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, et meille. Opintojesi hinta on siis aivan sama aloititpa sitten ulkomailla opiskelusi taipaleen meidän avustuksella tai muita väyliä pitkin. 

Katso suuntaa antavia hintatietoja australialaisissa yliopistoissa opiskelusta. 

Miten KILROY voi auttaa opiskelemaan Curtin Universityyn?

Saat meiltä maksutonta opintoneuvontaa, jonka aikana kerromme sinulle vaihtoehdoista ja käytännön järjestelyistä, tuemme sinua valinnoissasi ja neuvomme hakuprosessissa. Saat myös tietoa viisumiasioista, työsäänöksistä Australiassa sekä opintojen budjetoinnista ja apurahoista. Jos päätät hakea kauttamme, perimme 50€ käsittelykulun, joka maksaa itsensä varsin nopeasti takasin, kun säästyt esim. erillisiltä notaarimaksuilta. Usean yliopiston kohdalla me voimme todistaa todistuksia oikeiksi ja joissain tapauksissa jopa tehdä käännöksiä. 

Kun haluat yksityiskohtaista tietoa esim Curtinin kurssivalikoimasta ja kurssien sisällöistä, vieraile ihmeessä yliopiston omilla sivuilla. Jos et löydä etsimääsi tai tarvitset apua esim. terminologian tai vastaavuuksien ymmärtämisen kanssa, kysy opintoneuvojiltamme. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Curtin University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä